Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:35 | July 24, 2018

Dagens arbetsplats

Imorse fick jag smset som jag väntat på så länge. Han var beräknad i början av juli men inatt kom min kompis bebis, och han fick sin pappas skrattgropar. Jag är så glad för deras skull och längtar efter att få träffa den här lilla personen. 👼🏼
Det var olidligt hemma så jag och Duschess tog oss iväg och badade. Det som är så kul med henne är att hon gillar att simma så det var så mysigt att bara hoppa ner i vattnet med henne simmandes bredvid. Det är så skön temperatur i vattnet just nu, jag brukar vara lite av en badkruka men när det är såhär varmt så kan man liksom inte ens tveka att hoppa i.
Så här sitter vi och jobbar och snart ska jag plocka upp Stitch. Vi kommer nog ta oss tillbaka hit för det hade vart roligt om Stitch också gillade vattnet lika mycket och också ville med på en liten simtur. 🐶


7 kommentarer7 kommentarer om “Dagens arbetsplats”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här