Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:14 | July 24, 2018

Bästa fläkten och padeloutfit

Dyson finns på Mall of Scandinavia.

Jag och hundarna har badat hela eftermiddagen och det är så kul! Duschess gillar att bada och simma, Stitch är så feg men kastar sig i efter Duschess ändå och ångrar sig i samma sekund och vänder direkt hon nuddar vattenytan, typ. Men så vi har simmat och bada chillad nere vid Fredhällsklipporna.
Idag kom även min räddning! När jag vaknade imorse kände jag att jag inte kommer palla en natt till i denna värme, jag ska söka efter en fläkt till jag hittar en och den ska hem till mig idag. Så jag googlade och jag ville ju såklart även ha en bra variant och rätt vad det var poppade Dyson upp. Jag har ju den hårfönen och vet hur jäkla bra den levererar, aldrig någonsin har jag testat en sådan bra hårfön som den! Och då kände jag att ja, är det en bra fläkt man ska ha så är det fasen Dyson. Så jag beställde en på en gång och med hemleverans så någon timma senare plingade det på min dörr och jag har nog aldrig vart så glad över ett bud som idag. Den åkte upp direkt och inte nog med att det är en fantastisk fläkt, det är också en luftrenare. Perfekt för mig som levt i renovering ett tag med massa damm och skit. Nu blir det även ren och frisk luft här hemma samtidigt som temperaturen sjunker. Nu mår man!

Den här modellen har jag- Klick!

Inte nog med det, jag misstänker att Björn Borg sett att jag kört padel för idag innan min fläkt kom ett litet bud med snygga padeloutfits. Gaaah jag blev så glad. Jag har ju verkligen blivit hooked på padel och det bästa är ju att på Bruce träningsapp som jag är medlem i så har dom padel vilket innebär att jag kommer kunna spela det när jag vill och i snygga outfits. Tanken är att vi ska köra padel på söndag och jag är så jäkla taggad. Nu måste jag bara googla mig till ett bra rack sedan är jag redo att bli padelproffs! 😀

5 kommentarer5 kommentarer om “Bästa fläkten och padeloutfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mer luftrenare än vilka andra fläktar som helst alltså ? det är ju fantastiskt och du måste ju bara berätta för dina läsare hur det fungerar ! Kul att Björn kollar in din blogg och vet vad du gör 🙂

  Reply
 • Sverige brinner ! men inte sett ett enda ord angående detta från dej .. har du ingen empati alls eller är du totalt omedveten om vad som händer i världen ?? är det bara din rumpa och vilka vänner du har just nu som du tror är viktigt för världen ? Du är väl för f..n ingen omedveten ungdom längre .. Ta lärdom av de större influensers som faktiskt gör nåt för att hjälpa andra .. Hugo är bara en av många som bidrar med nåt ! Så i stället för att ständigt prata om dej själv så ta och prova att bry dej om andra och vad som faktiskt händer i den värld som även du lever i !

  Reply
 • Skärp dig! hennes blogg, hennes jobb= handlar om henne. Detta är en blogg om träning och livsstil som för många fungerar som inspo och verklighetsflykt. Inte skyldig att skriva om någonting, vill du läsa om bränderna finns det mycket att läsa på annat håll

  Reply
 • Nadia, snälla, läs det du har skrivit en gång till så fattar du din onödiga försvar. Är du anställd hos A för att hoppa up så fort hon blir kritiserad? Hur gammal är du?

  Reply
 • Att bli sponsrad med en fläkt var förmodligen den största uppgiften för dagen.

  Reply