Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:32 | July 23, 2018

Räddningen för håret under resan!

Innehåller adlinkHalsband- Klick! // Jumpsuit, slutsåld. Finns andra blå varianter här- Klick!

Jag har landat, på Arlanda och jag sov hela flygresan. Jag märkte inte ens när vi lyfte och vaknade till när vi landade men trots 4h-ish sömn så är jag väldigt trött. Man sover ju inte sådär jätteskönt i flygstolar…
Det känns lite trist att vara hemma igen, jag mår så bra och har det så kul i Marbella. Jag skulle så gärna vilja köpa mig en lägenhet där som jag kan åka till lite när jag vill, hyra ut etc. Men jag tror att det kanske blir den dagen jag träffar någon så köper vi där tillsammans. 😉
Den här resan är för övrigt nog den första resan där mitt hår har hållit sig riktigt fint. Inga som helst tendenser på gula toner, det har inte känts torrt och jag har endast tvättat det två gånger under veckan. Jag varvade mellan dusch pick torrschampo och självklart var det Batiste som följde med, den perfekta quick fixen!
Alltså det är ganska ofta inom skönhetsbranschen att ju dyrare något är desto bättre är det också. Sedan finns det märken som verkligen överdriver priserna på sina produkter. Men när det kommer till torrschampo så är fasen Batiste bäst. Det här är något som jag och min frisör Elin diskuterat att Batiste är ett budgetmärke men deras torrschampon levererar alltid. Dofterna är underbara, dom tar bort oljig hårbotten och man lan fortfarande dra fingrarna genom håret utan att det känns som den är full med spray och dom är så billiga.
Självklart finns dom i reseförpackning och ska jag resa med endast handbagage tar jag med sådana men när jag checkar in har jag alltid full size då jag vet att min resepartner ofta vill låna. 😅
Ska ni resa iväg till något varmare ställe och inte vill slita mer på håret än nödvändigt så packa med er en Batiste och varva med istället för att tvätts håret. Jag sprayar alltid ca 20-30cm från håret och underifrån så det inte kommer så mycket i längderna. Jag vet inte hur många flaskor Batiste jag har hemma men jag är alltid noga med att matcha deras doft med den parfymen jag har på mig. 😉
Batiste finns att köpa på Kicks och Åhléns.
 

Denna resa fick Rosé Gold följa med. Kostar endast 55kr, ett riktigt kap- Klick!


5 kommentarer5 kommentarer om “Räddningen för håret under resan!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snygg jumpsuit på dig <3

  Reply
 • Tack snälla du! 😀

  Reply
 • Hur gör du när när du badar med Hairtalk under en solsemester? Går det bra eller undviker du att blöta det helt?

  Reply
 • Hej! Vad använder du för övriga produkter till håret för att behålla en sån snygg ton på ditt hairtalksvall?

  Reply
 • Vill också så gärna veta vad du använder mer för produkter till ditt hairtalk hår! 😍

  Reply