Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:20 | July 23, 2018

Kontrasterna i mitt liv

Innehåller adlinksLiknande klänning fast med svarta armar- Klick! // Skor från NLY Shoes- Klick! (slutsålda) 

Jag har vart och letat fläkt, tydligen är det fläktbrist i hela Stockholm om inte Sverige just pga värmen vilket betyder att jag kommer garanterat ha svårt att sova i natt. Det är så mycket skönare att sova i ett kallare sovrum än varmt och det är så mycket enklare att bara lägga på ett extra täcke om man fryser än när man svettas, det går liksom inte att klä av sig mer när man är näck liksom.
Jag är i alla fall hemma och det känns skönt, men jag längtar redan tillbaka. Det första jag gjorde när jag kom hem var att lägga på mig balkongen och kolla lägenheter i Marbella, jag vill verkligen ha ett boende där som jag kan åka till när jag vill men som ni kanske vet så blir jag alltid såhär efter resor. Haha! Jag kommer nog alltid ha min bas i Stockholm för jag älskar verkligen denna stad och vad den har att erbjuda men det är ju underbart med miljöomväxlingen och sedan är inte Marbella så jätteolikt Sverige ändå, känns det i alla fall som. Det är typ 44000 svenskar som bor där, det är härlig natur natur, bra temperatur året om och fantastiska träningsmöjligheter. Om jag hade flyttat från Stockholm hade jag dragit dit!
Jag satt och pratade med Xenia igår kväll om vilka kontraster jag egentligen har i livet. Vissa tror att jag bara lever lyxliv och allt är så glamouröst men jag har ett ganska så typiskt “Svenneliv” också och jag gillar veklingen dom konstrasterna. Ena stunden är jag i världens lyxvilla i Cannes bland palmer medan andra stunden är jag i de norrländska skogarna på granjakt. Jag blev bjuden till Versaces hotel i Dubai där man får allt serverat på silverfat men grillar mer än gärna på Ellen och Niclas lantställe som har utedass. Fick festa loss på Nikki Beach i härliga Marbella men badar mer än gärna i en sjö med mina vänner en varm sommardag.
Jag själv föredrar “Svennelivet” lite mer än det här lyxiga och glamourösa just för att det känns mer äkta. När det kommer till lyxiga saker så känns det helt plötsligt som att allt bara blir en yta och ärligt talat så gillade jag nog det mycket förut men ju äldre man blir desto mer inser man vad som verkligen betyder något.
När vi var på Ellens och Niclas lantställe senast och byggde trall så sa jag det att jag skulle inte vilja byta bort den kvällen mot en lyxresa till typ Maldiverna. Det är sant! Jag älskar att få göra sådana saker och framför allt att få vara med mina vänner. Att ligga och glassa på en strand är verkligen inget för mig, jag och Xenia var inte vid havet och badade eller körde poolhäng en endaste gång under vår resa. Jag älskar att aktivera mig och få känna mig kreativ och att då ägna tiden åt att bygga trall, träna eller köra padel är bara så härligt!
Det finns en hel del fördelar med det jobb som jag har, hade jag inte haft det hade jag aldrig någonsin fått uppleva det som jag vart med om. Och det är många influensers som vill ge en bild av att allt är så lyxigt och glammigt men det är det inte. Vissa tillfällen, absolut. Men de flesta av oss har vanliga liv också där vi kan käka nudlar framför en serie på tvn. Handlar mat på Ica och köper gärna erbjudanden som ta 2 betala för 1. Svänger förbi Donken när man inte hunnit käka, gå i samma kläder två dagar i rad.
Men ja, jag gillar kontrasten och att jag har möjligheten att få uppleva båda delarna. Jag är tacksam över att jag växte upp i en mindre stad, eller ja en by där jag sprang i kohagarna med mina vänner på kvällarna istället för att vara inne i stan bland skumma människor, droger, alkohol och festande. Det har verkligen bidragit till att jag uppskattar det som jag gör idag och fortfarande har fötterna på jorden.

Från lyxvillan i Cannes med Nelly.com.
På granjakt i byn där jag växte upp.I Dubai.
Jacka fast i mocka- Klick! // Jeans med hög midja och stretch- Klick!

På Versaces hotell.
Blå tallrikar- Klick!

På Ellens och Niclas lantställe.
Tröja- Klick! // Shorts- Klick! // Scarf- Klick! // Soffa- Klick!

Vi grillade kyckling.
Liknande klänning som Ellens- Klick!Nikki Beach.
Vita baddräkter- Klick! // Solglasögon- Klick!

I en sjö med mina vänner och våra hundar efter paintball.
Bikinitrosor med hög midja- Klick!


9 kommentarer9 kommentarer om “Kontrasterna i mitt liv”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är ju så fruktansvärt med alla bränder ..hur går det för din fam. i Östersund. Det är hemskt för alla djur o människor som bor nära skogen som kanske aldrig kan återvända hem .

  Reply
 • Ja det är hemskt men det går bra för dom.

  Reply
 • Jag gillar mer det enkla livet. Kom ihåg när vi var till benidorm. Ett enkel restaurang på baksidan hade godast grillade kycklingen. Mycket godare änn på dyr restaurang. Kan vara mej själv i enkla miljöer.

  Reply
 • Jag gillar också väldigt enkelt!

  Reply
 • Fast ett vanligt svenneliv funkar ju inte så att man slänger upp ett sponsrat inlägg på Instagram och cashar in 100000 spänn på det 🙊

  Reply
 • Nej men det jag menar är ju att jag älskar att jag kan välja att uppleva båda 🙂
  Så jag kan liksom plocka det bästa ur båda delarna 😉

  Reply
 • Hur kan du tycka att det är lyxigt att trängas i lyxvillan i Cannes med en hög bloggare, inbjudna på en sponsrad resa. (inte avundsjuk, bilden ser inte lockande ut)
  Åker hellre till Cannes själv och upplever det jag själv vill. (och väljer själv vart jag vill resa)

  Reply
 • Det är ju helt underbara kontraster , så som livet ska vara. Lite av allt.

  Reply
 • Tror vi alla har olika uppfattningar om vad som är “lyx”, lite samma som det här med “naturlig skönhet”.. för alla är det inte lyx att va på ett jobb i ett fint hus i Cannes tex(för mig är lyx helt andra saker).. Men det är ju bra om du känner att du har ett roligt liv med jobb/privatliv😊

  Reply