Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:51 | July 22, 2018

Min födelsedag! (Bildbomb!)

Innehåller adlinks

Sporttopp- Klick! // Ballonger – Klick!

Oj oj oj vilken morgon!
Igår väcktes jag med 100 rosa ballonger i sängen, en liten rosa prinsesskrona och siffrorna 28!!! 28 barre, det är inte dåligt. Som ni kanske vet är jag inte så förtjust i färgen rosa så därför tyckte Xenia att det var en perfekt ide att köra på rosa tema. 😀 Hon sjöng för mig i sin mikrofon som hon införskaffade innan jag kom, spelade massa födelsedagslåtar, det kastades konfetti och jag kände mig som 8 igen. Det var ett perfekt uppvaknande!
När jag klev upp ur sängen som var fylld med konfetti, kollade mig själv i spegeln så kände jag mig vuxen. Jag vet inte om det är något som jag inbillade mig men jag kände mig verkligen som 28. Innan har jag känt mig som 21-22 och liksom stannat kvar i den åldern rent mentalt och när folk frågat om min ålder så har jag alltid tvekat och funderat på hur gammal jag faktiskt är. När jag vart och handlat har jag fått visa leg och samma sak när vi gått ut på stället “där dom inte känner till oss” så har jag också alltid fått visa mitt ID. Men ja, jag kände mig äldre och jag älskade det. Jag kände mig också snyggare, haha. Det är verkligen som man säger, man blir bara snyggare ju äldre man blir. 😉

Konfetti- Klick!

Kl 9 plingade det på dörren och där stod Ian från @Marbella Massage Therapy, han hade kontaktat mig via Instagram ang PT-träning och massage så jag och Xenia bokade in en timmas massage på morgonen. Perfekt innan vår padelturnering som stod på tur. 😉
Massagen var grym, alltså verkligen! Han gick igenom alla musklerna så vi inte var stela och fick massa energi. Muskelmassage är fan den bästa alltså, visst kan det vara nice med myspys massage men kanske inte direkt på morgonen och inför en viktig jäkla tävling. 😀 Hur underbart var det inte också att han kom hem till oss!? Bara det här att ta sig iväg för massage tar sin lilla tid så att ha någon som kommer hem till en för massage och sedan behöver man själv inte göra så mycket. En tjänst som jag vill använda mig mer av hemma och inte bara när det kommer till massage, tänk att ha någon som kommer hem och typ fixar naglarna. Ja men ni förstår. Jag älskar sådana tjänster och på tal om det så kommer min städerska hem till mig imorgon så jag kommer att komma hem till ett kliniskt städat hem, underbart!
Sedan var det dags, Ellen, Niclas, Kajsa och Robin kom förbi och sjöng för mig och sedan bar det av för en lunch innan turneringen. Jag var så taggad och det fanns inte i min skalle att vi skulle förlora, inte heller på min födelsedag. 😀
Vi spelade två matcher mot varandra och sedan fick de två lag som vunnit flest matcher spela en final. Det var en riktig rysare för Ellen och Niclas som jag och Xenia mötte var ju fan bra och jag fick stress. Dom ledde först matchen men sedan kom jag och Xenia igen och vann turneringen. När det kommer till spel och tävlingar som är på skoj så har jag inget emot att förlora men detta var blodigt allvar och när vi låg under var jag så arg och fick adrenalin. Xenia och jag snackade taktik och när vi vann så blev jag sååå glad. Jag är heller ingen dålig vinnare och kastar det i förlorarnas ansikte men jag visar mer än gärna att jag är glad när jag vinner, haha! 😀

Segervarv!Sporttopp- Klick! // Shorts- Klick! Ellen och Niclas var inte jätteglada över förlusten, men det slutade med att vi alla skrattade åt det.

Efter turneringen så såg Niclas ett stort rökmoln och det bara växte och växte, det var en skogsbrand. Det var ganska nära oss så vi bestämde oss för att sluta tävlingen och hålla koll på om vi behövde utrymma området där vi bodde. Men vi fixade oss iordning för kvällen då vi hade bokat bord för middag och när vi åkte hade vi inte hört något mer om branden, trots att det var ganska stor när vi åkte.

Vi kom fram till restaurangen runt 20:30 och åt libanesisk mat. Jag har typ aldrig ätit det innan så det var kul att testa på, maten var god och lokalen var jättefin. Jag och Xenia var här i februari och fick se under tiden dom renoverade då vi känner dom som har det och det så häftigt att se hur en utblåst lokal kunde bli så fin och lyckad! Bra jobbat!

Maten kom in och det var så mycket, vi åt och åt och jag blev proppmätt. Sedan kom grillmixen ut men jag kunde inte äta mer. Jag är inte så förtjust i kött så för mig var det liksom ingen förlust men de andra sa att det var supergott!
Vi beställde även efterrätt då deras chokladfondant var så omtalad och när den kom ut så kom den med isfaklor och sång. Jag blev så rörd, mina vänner är så jävla fina alltså. Jag blir väldigt generad över sådana här situationer så jag satt typ mest och gömde mig i mina händer men jag var så glad över det dom gjorde för mig. Jag var så mätt så jag tog en tugga av fondanten innan Niclas och Xenia fick slåss om efterrätten. 😀
Runt 23 åkte vårt sällskap hem förutom jag och Xenia. Ett par andra vänner hade kommit till restaurangen då en av dom skulle DJa så vi stannade kvar med dom till efter midnatt. När dom skulle vidare så tänkte vi haka på men så fort vi gick från restaurangen så kände vi att nej, vi är klara här. Så vi promenerade till bilen och åkte hem.
Vi satt sedan på vår balkong, pratade om dagen och det kändes inte som att jag kunde tacka nog för det som mina vänner gjort för mig. Jag vet att jag har bra människor runtomkring mig men man blir så medveten om det under ens födelsedag. Samma sak när det kommer till Facebook och Instagram och man bombas av gratulationer och inser hur många som faktisk bryr sig om en.
Tack alla underbara ni för all uppvaktning på min dag. Jag är evigt tacksam för alla jag lärt känna och även alla ni som följer mig. Jag älskar verkligen mitt liv, mina vänner och alla andra som jag har runtomkring mig. Det känns verkligen som att livet som 28-åring kommer bli epic!

Min byxdress hittar ni här- Klick!


6 kommentarer6 kommentarer om “Min födelsedag! (Bildbomb!)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kram

  Reply
 • Hej Annica!
  Du ser ut att ha haft en superkul födelsedag och grattis i efterskott! Det är alltid lika kul att läsa din blogg och kolla på dina insta stories, en riktig inspiration!
  Jag ville bara fråga om du har hört talas om Dashl.se? Där kan du boka hembesök och det är faktiskt många influencers som har gjort det. Jag själv jobbar där och det är hur smidigt som helst att boka hem manikyr eller pedikyrer till sig själv. Underlättar i vardagen! Ett litet tips bara 🙂
  Ha det bra!
  /Madeleine

  Reply
 • Det hade jag, tack snälla!
  Nej jag har inte hört om det men kommer genast kolla upp det nu när du tipsat om det 😀
  Kramar

  Reply
 • SNÄLLA SKRIV EN MARBELLA-GUIDE!!!!!! Speciellt restauranger!

  Reply
 • Det kommer en liten sammanfattning 😉

  Reply
 • Vart är skorna ifrån? 😍😍😍

  Reply