Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:29 | July 1, 2018

Att få uppfylla en pojkes drömmar!

Mooorning guys!
Oj vad den här helgen har gått fort. Det kändes som att det var igår kväll som jag satt med min pizza och mumsade framför en film men igår så hade jag ett möte som jag var tvungen att åka iväg på och sedan åkte jag in till stan för att hämta upp Billy, hans vän Muhamed med sin son Hamode som hälsade på i Stockholm.
Jag startade dagen med en lång sovmorgon, öppnade upp balkongdörren för att släppa in friskluft och låg kvar för att vakna till. Skuttade sedan till min kaffemaskin och gjorde lite iskaffe, alltså jag besatt. Jag älskar verkligen iskaffe och speciellt dessa varma sommardagar.
Efter det mötte jag upp en tjej som köpt en väska av mig. Igår så lade jag ut på min Instastory lite väskor som jag ville bli av med. Jag använder inte så mycket väskor längre, det är min lilla becknarväska som är från H&M för typ 149kr och min LV Neverfull då den är perfekt att ha när jag ska ta med datorn etc sedan så har jag det mesta i mina fickor. Så istället för att dom bara står i mina garderober så får dom göra nytta hos någon annan. Så när jag mötte upp henne så kommer lilla Xenia samtidigt. Vi har inte träffats sedan hon åkte till Marbella så det var kul att äntligen få se hennes lilla tryne igen! 😀 Nu om gårdagen. Jag körde grabbarna till strandvägen och satte oss på en restaurangbåt som var hur mysig som helst, perfekt också om man har hund för Stitch fick följa med. Efteråt så frågade jag vad vi skulle hitta på och Hamode ville så gärna se slottet och även gå till Helldog där dom har Harakikikorven. När han är på sjukhuset och får cellgiftsbehandling så brukar han kolla på deras livesändning för att fördriva tiden. Han älskar att kolla på dom och har följt dom så länge så för mig kändes det självklart att jag skulle ta dom dit. Så jag och Billy stack och hämtade bilen, plockade upp grabbarna och körde till slottet för att först bocka av det på hans bucketlist. Sedan promenerade vi i Gamla stan och jag visade vägen till Harakirikiosken. Hamode blev så glad när han såg stället och hade så gärna velat träffa ägaren som jobbar på kvällarna så Billy och jag pratade med tjejerna i kiosken och efter ett tag dök ägaren upp. Hamode blev så glad och ville så gärna ta en bild men då sa han “du vi är lite kort om folk just nu, vill du hoppa in och jobba lite?”. Hans ögon tindrade och att se den här lilla killen så glad över detta gjorde att det var svårt att hålla tillbaka tårarna. Jag var så glad för hans skull och när han stod där och fick hjälpa till och även vara med på deras livesändning, jag blev så varm i hjärtat. Att få kunna hjälpa till att uppfylla den här lilla killens dröm kändes så fantastiskt!

Tydligen var detta något som Helldoggänget gjorde så Hamode ville självklart ha en sådan bild. 😀

När han jobbat klart så gick jag och Billy och hämtade bilen igen och sedan körde jag dom till sitt hotell. Hamode var så glad och pratade om det hela bilresan, han hade även fått klistermärken som han sa att han skulle sätta upp över hela barncanceravdelningen. En riktig supporter! 😀 Jag fick nästan kramp i mina kinder för att jag log så mycket, det kändes som att mitt bröst skulle spricka för jag var så varm i hjärtat och glad för hans skull. <3
Jag åkte sedan hem för att lämna Stitch, bytte om och mötte upp killarna på Mister Voon. Det är lite mer “vuxen” mat där så Hamode åt inte så mycket. Så då kände vi att vi äter upp snabbt för att sedan hitta något annat ställe. Under tiden pratade jag med honom om lite resor, vart han hade vart och vart han skulle vilja resa. Då kom Thailand på tal och jag kom på direkt vart vi skulle äta. 😀Jag ringde ett samtal och sedan tog vi oss bort till Koh Phangan. Det är ju verkligen en upplevelse att komma dit, det känns som att man är i Thailand. Så vi åt gott där och ännu en gång blev jag sådär varm i kroppen när han sa att det var så häftigt ställe och han älskade maten.
När vi ätit klart så följde jag med dom till hotellet och när vi skulle säga hej då så tackade dom mig så fint för den här dagen. För mig var detta så självklart att jag skulle ställa upp och för mig så kändes det så viktigt att göra detta för den här tuffa lilla killen. Jag var så glad och tacksam över att jag fick göra detta och fick spendera den här dagen med dessa härliga killar och jag kommer att leva länge på detta. 


9 kommentarer9 kommentarer om “Att få uppfylla en pojkes drömmar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh blev alldeles varm i hjärtat av att läsa detta fina inlägg! Vilken fin dag för gulliga Hamode❤️

  Reply
 • Fint gjort men varför svarar du inte på skönhetsfrågor. Tack snälla Sussie som svara i stället. De skrev Annica du inte hinner? Men du hinner ju svara på andra kommentarer. Sedan att få typ en eller två frågor per dag och det hinner du inte med? Skämtar du eller? Jag frågar ej mer här och tycker det är oseriöst av dej att dissa smink frågor.

  Reply
 • För att jag sparar dom till en Q&A…

  Reply
 • Ok söta då vet jag. Stor kram till dej .😊😇

  Reply
 • Skriv det då. Att du sparar till den. Annars uppstår denna irritation !!!!!!!!

  Reply
 • Så himla fint gjort av dig för honom! Blir alldeles tårögd så glad han verkar bli

  Reply
 • Jag ÄR vuxen men inte ens jag klarar av Miss Voons mat! *skratt* Beställde in fyra olika rätter och alla var ISKALLA och dränkta i koriander. Ok att koriander är gott men inte när det tar över helt och hållet. Sen att allt var så kallt burr hemska tanke. Det var i vintras och jag frös redan innan jag satte mig till bords så du kan ju tänka dig hur jag hackade tänder efter dessa rätter. Kan säga att det blev en sväng förbi McDonalds innan vi drog hem. Men som sagt, det var fyra rätter av ett x antal. Jag kanske bara hade en jädrans otur med mitt val, köttet på bilden du lagt upp ser ju faktiskt rätt smarrigt ut och det hoppas jag var varmt! 😀

  Reply
 • OMG ANNICA Vart ifrån kommer koppen/glaset på
  Första bilden ifrån 😍😍

  Reply
 • Åh vilken fin liten story! Tänk vad lite som krävs för att göra någon så lycklig! <3

  Reply