Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:16 | June 27, 2018

Vilka supportrar vi är!

Innehåller adlinks

Hej på er!
Vilken dag va!?Sverige visar sig från sin bästa sida, kolla bara vädret plus att Sverige vann. Bör man köpa sig en Trisslott? 😀
Dagen för mig har också vart jättebra. När jag pratade med Xenia idag sa hon till och med “gud vad du låter annorlunda, så mycket gladare” och jag känner mig faktiskt det. Mamma påpekade också det, att jag verkligen behövde en paus och det har vart så välbehövligt alltså. Är ni några där ute som också håller alldeles för högt tempo, våga sakta ner innan det är för sent! Världen går inte under för att du chillar några dagar. <3
Jag ska ta och göra mig lite proteinpannkakor, jag har verkligen ingen mat hemma och jag är vrålhungrig så innan jag sticker och handlar så tänkte jag steka på några. Så himla smidigt, du bara blandar bara mixen med vatten, steker och voila det är redo att ätas. Jag har skrivit om mixen här- Klick! perfekt att ha hemma de dagarna du knappt har tid att laga middag eller som i mitt fall helt glömt av att handla hem.
Idag vid lunch blev det en plocksallad på Ica, jag har svårt att äta varm mat när det är gassande sol. Dock blir det aldrig riktigt bra det där, det är som med buffé på restaurang. Man bara mixar det man tycker är gott men tillsammans så blir det aldrig riktigt en hit. Stötte på Thomas på vägen så vi chitchattade lite innan jag knatade vidare. Han är ju så himla gullig, trots att han är en halvmeter längre än mig. 😀
För er som frågat efter mina glajor som jag haft på mig de senaste dagarna, dom är så snygga och så billiga! Jag är ju lite av en solglasögonnörd och älskar dyra glajjor men efter eventet med Prestige blev jag helt såld på dessa. 249kr + att ni just nu får 20% rabatt med koden prestigeX20– Klick!

Röda byxor- Klick!Thomas med dom perfekta brynen fick böja sig rejält för att vi skulle få till en bra bild. 😀
Jag var sugen på allt så ja…det blev en konstig mix av hummus, falafel, grönkål, tomater, mozzarella mm.När jag körde hem såg jag fulla uteserveringar och Sverigetröjor överallt, vilka supportar vi är!
Möttes av ett litet bud från Maria Nila nu när jag kom hem, ska bli spännande att se vad som gömmer sig i den påsen!Glajorna som jag går runt i numera. 😀


7 kommentarer7 kommentarer om “Vilka supportrar vi är!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej,
  Var någonstans är det 20% rabatt? Dyker inte upp någon på hemsidan eller i kassan när man väljer solglasögonen.
  Ha det bra 🙂

  Reply
 • Den poppar upp direkt när du går in via länken som jag lade ut. Men jag skrev ut koden nu också så ingen fler missar den 🙂

  Reply
 • Länken funkar inte för mig men vad bra då kan jag använda koden bara 🙂 Tack!

  Reply
 • Vad roligt att läsa att du är gladare och mår bättre. =)
  Härliga foton!

  Reply
 • Hej finns de endast i en färg ?

  Reply
 • Hej finns dom endast i en färg ?

  Reply
 • Vad gott med plocksallad! 😊
  http://nouw.com/sjosefine

  Reply