Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:39 | June 14, 2018

Kör detta om du inte vet vad du ska träna på gymmet!

Jag har kommit tillbaka från gymmet och det var ett sådant skönt pass. Jag hade ju PT-tid idag och kl 13:17 satt jag vid datorn och fick ett samtal från Kalle: “Och vart är fröken?” Då har jag trott att jag hade tid 14 så jag missade min tid… Och jag som skulle maxa i mark idag, åh! Jag får göra det nästa vecka istället. Men jag tog mig iväg och jag hade inte förberett något. Jag orkade liksom inte tänka alls vilken muskelgrupp jag skulle köra och det är då 500 är bra. Man väljer bara ut 10st övningar för hela kroppen och sedan kör man 50 reps av alla dom. Självklart ska det vara jobbigt och tungt så du ska ju liksom inte orka alla 50 repsen rakt igenom utan när jag kör så kanske jag orkar 8-10st innan jag måste vila och sedan beta av den övningen.
Och man måste göra klart en övning innan man går över på nästa så det kan ta allt från 30 minuter till en timma beroende på vilka övningar man väljer och hur tungt. För mig tog det ca 40min och jag höll ändå bra tempo och var så död efteråt. När jag skulle in på affären och handla avokado var det svårt för mig att ens komma ihåg vart dom fanns haha. Men sedan när jag hittade passade jag på att köpa på mig ett par då det var 2 för 10. Rena kapet på ekologiska avokado…sar?
Jag var ju hos veterinären idag med Stitch, hon är pollenallergisk och sedan var det någon mer allergi så nu har hon fått kortison och ögondroppar. Hon var så duktig idag hos veterinären, först när vi kom in ville hon bara ut därifrån. Hon har aldrig gjort det innan och har liksom inte vart med om något hemskt där så jag vet inte varför hon drog, sedan darrade hon väldigt mycket men så fort veterinären tog prover, kollade öron så satt hon helt stilla. Hade Stitch vart ett litet barn hade vi åkt och köpt en glass efteråt för så stolt var jag över henne, men det blev ett gott tuggisben när vi kom hem. 🙂
Nu ska jag hoppa in i duschen, jag och Xenia ska åka till en kompis som precis köpt hus. Spännande, spännande! 😀


9 kommentarer9 kommentarer om “Kör detta om du inte vet vad du ska träna på gymmet!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag undrar om du har erfarenhet av att använda epilator i ansiktet? Har du i så fall tips på en du rekommenderar. Fungerar det bra?
  Du eller någon annan som läser får gärna berätta hur ni tycker det fungerar.

  Reply
 • Ja det har jag, Veet har en variant som är anpassad för just ansiktet. Det gör ont men det är skönt att bli av med håret 😉

  Reply
 • Det var super billig avocado du hittade!! Vilket kap!

  Reply
 • Eller hur!? Tänk att man kan bli så glad av billig avokado 😀

  Reply
 • Jag har en katt som är allergisk, mot en hel del bl.a. pollen. Men hon får ett vaccin speciellt framtaget till henne som jag ger varje dag, inget du blivit erbjuden? Min katt fick kortison och atarax under en period men det hjälpte henne inte alls, så om Stitch inte blir bättre kan du ju alltid höra dig för om det här vaccinet.

  Reply
 • Tack snälla! Hon har fått kortison just nu så vi får se om det hjälper :O

  Reply
 • Du kan köpa hudglass i rålis! Bakom boulebana! 😃

  Reply
 • Men va? Måste dit!!!!

  Reply
 • Hur ska vi handskas med hat på nätet? Jo jag har råd hur du ska handskas med det .

  Reply