Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:24 | June 6, 2018

Solbrända, glowiga ben!

Innehåller adlinks

Tröja- Länk // Shorts- Länk

Nu har jag kontrollräknat alla plagg, alltså det tar sin lilla tid det också och speciellt när jag har en hund som helt plötsligt väljer att attackera mig för att få lite uppmärksamhet och jag tappar räkningen haha. Men nu är jag klar och jag tänkte smita över till Xenia en sväng, hon var här nyss och kollade på mina träningskläder och blev första kunden nu efter påfyllning. Supportar mig direkt innan hon ens sett plaggen, vilken vän! Men hemsidan är halvt igång och jag lovar att förvarna er när plaggen fylls på så att ni snabbt kan gå in och få tag på det ni vill ha. De tidigare släppen har ju sålt slut inom 10 minuter vilket är fantastiskt kul och nu har jag dubblat uppsättningen av allt så jag håller tummarna att ni får det ni vill ha.
Anledningen till varför allt dröjt är mycket pga uppbrottet med mitt ex, jag hamnade på ett litet sidospår där ett tag vilket gjorde att plaggen inte låg i fokus. Sedan har jag även bygg fabrik så det är mycket bättre kvalitet på allt, stretchen är bättre, tyget är skönare när man svettas och passformen på tightsen gör så att man verkligen får snygg rumpa. Love them! Så det ska bli superkul att släppa dom igen och Xenia kom på iden att vi kanske skulle gjort ett litet träningsevent. Jag håller i ett pass helt gratis så får de som vill komma och köra med oss och så kan jag ta med plaggen så får man även köpa där om man vill. Då kan vi dra ihop lite goodiebags och samarbetspartners så det blir ett riktigt roligt event! Ska spåna vidare på den iden! 😉
I helgen när vi var i Göteborg så fick jag så mycket komplimanger om mina ben, jag har ju jävligt bra ben alltså. Speciellt mina vader och utsidan av mina lår där musklerna syns lite extra. Men allt blir ju supermycket snyggare med bränna och glow så jag maxade med min favoritBUS och RCK och jag själv kunde inte sluta titta på mina ben. Har ni sett min och Xenias shuffelvideo som jag precis lade upp på Instagram? När vi shufflar på Port du Soleil, då har jag smort in mina ben. 😉
Jag använder Cocoa Brown (99kr!!!) som är min absoluta favorit och det är just denna flaska, dom har fler men det är Extra Dark Shade den helrosa flaskan som är bäst! När jag gjort det använder jag Red Carpet Kolour Body Glow och det är då magin sker! 😉

Före, bleka trötta ben…Cocoa Brown.Red Carpet Colour Body GlowAlltså kolla in benen. :O


17 kommentarer17 kommentarer om “Solbrända, glowiga ben!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Rolig bild, den översta. Men hunden, som dessutom attackerar.

  Reply
 • Hahahah hon är crazy 😀

  Reply
 • Kanske ni kunde köra ett utomhus pass tex vid hornstulls strand.

  Reply
 • Eller rålis 😀

  Reply
 • Hej!
  Gillar också den där brun utan solen som du använder, men känner du inte själv att du visar den på lite fel sätt? Det är ju en brun utan sol som när du smörjer dig in med den så blir du jätte brun, sen ska man ju duscha bort den. Det verkar inte som om du duschar bort den innan du t.ex tar bilder och skriver om hur bra den är. Jag själv köpte den första gången pga du skrev så bra om den och la ut bilder med brun fin hud med den, men när jag väl tagit en dusch så var jag brun och fin men inte sådäär brun..

  Reply
 • Att du inte blir lika brun som Annica kan ju även bero på att hon har en mörkare färg än dig sen innan och ljuset gör att hon ser mörkare ut. Jag använder också denna brun utan sol utan att duscha bort och de fungerar lika bra inget kladd inga fläckar 🙂

  Reply
 • Precis, den sitter ändå bra utan att man behöver duscha av den 😀

  Reply
 • Visst ska man duscha bort den men jag gör inte alltid det och tycker att den håller superbra ändå. Den klarade ju av en dagsfest där jag blev nervaskad av massa bubbel, så det testet klarade den 😀
  Kramar

  Reply
 • Tycker inte alls att den busen är bra all färg försvinner ju när
  man dushat och då kan jag tilägga att jag har solbränd grund.

  Reply
 • Testa att inte duscha av den 😉

  Reply
 • SÅ SNYGGT =)
  PÅ MIG BLIR DET BARA BLACKIKT …..ELLER TYP ORANGE FÄRG HIHIH
  https://nouw.com/sassabassa VAD TROR NI JAG GJORT IDAG?????

  Reply
 • Åh noooo, är du noga med att peela innan?

  Reply
 • tipsa gärna om övningar för vaderna för jag har verkligen komplex för mina vader. Dina är skitsnygga!

  Reply
 • Tå hävningar är bra för vaderna och balansen.

  Reply
 • Tack! Mycket benträning i allmänt gör att man får bra vader 😉

  Reply
 • Jag skulle verkligen behöva busa hela mig, hehe.
  http://nouw.com/sjosefine

  Reply
 • Hej hoppas allt ar bra med dig, vad har du for storlek pa shortsen? Det star att dom ar lite sma i storlekarna pa hemsidan, men tankte hur du upplevde dom? Tack sa mycket(:

  Reply