Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:37 | June 5, 2018

Vad drömmer du om?

Innehåller adlink“Drömkalendern är ett verktyg för att ta reda på vad du vill med ditt liv och en hjälp på vägen för att ta dig dit.”

Hej!
Imorse när jag kom ut med Stitch blåste det och luften var kall, jag var inte all taggad på en längre promenad och inte Stitch heller. Så fort hon hade gjort sina behov började hon dra hemåt men jag fick ändå tvinga med henne så vi var ute i 20 min ungefär.
När jag kom in tog jag fram min Drömkalender som jag fick på Lina Ekhs Beautybrunch. Under brunchen berättade hon om hennes resa när hon blev utbränd och hur hon kom tillbaka. Hon berättade lite om denna bok då hon tyckte att vi alla borde ha en sådan så vi fick med den i goodiebagen hem. Och med tanke på hur jag mått på sista tiden så kände jag att det var värt en chans. Så nu har jag då suttit och fyllt i den och följt instruktionerna.
Den här boken ska alltså hjälpa dig att uppnå dina mål och bli mer effektiv, och då handlar det inte om att göra mer saker utan rätt saker. Den ska hjälpa dig att hålla fokus och att lära dig uppskatta dig själv mer. Jag har suttit i över en timma med denna och bara skrivit av mig och bara det att få ner allt på papper istället för i hjärnan gör att man blir mindre stressad. Och jag har ju alltid haft mina anteckningar i telefonen, det slutar alltid med att jag börjar i Kalender och slutar på Instagram…
Jag vågar inte hoppas på för mycket men det är skönt att få ner allt på papper och få en tydligare blick över allt och sedan tror jag också att det blir tydligare hur man uppnår saker och ting. För varje vecka har jag delmål, jag skriver upp vad jag ska belöna mig med varje månad och precis som med bloggen så är det rätt häftigt när man sedan ser vilken resa man gjort och hur långt man kommit.
Jag kommer ihåg när jag började blogga hur jag hade som mål att tjäna mycket pengar på det jag gjorde, hur företagen ville arbeta med just mig för att jag var bäst inom skönhet, hur min mejl bombades med samarbetsförfrågningar. Idag är jag där men jag är extremt dålig på att visa mig själv uppskattning och belöna mig själv. Men i den här boken så är det en uppgift så den kanske hjälper mig att belöna mig själv och faktiskt får mig att inse att jag är jävligt bra på det jag gör!
Man kan börja närsom i den här boken, det behöver inte vara i början av ett år utan du skriver själv in månad, vecka och datum och sedan är det bara att tuta och köra. Jag är faktiskt lite taggad på att se om det blir någon skillnad i mitt liv, om jag blir lugnare och framför allt bättre på att inse hur jävla bra jag är! 😀
Drömkalendern, 299kr här!


2 kommentarer2 kommentarer om “Vad drömmer du om?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här