Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:09 | June 4, 2018

Proteinpannkakor

Innehåller adlinksLjusstake- Länk // Tallrik- Länk // Bestick- Länk

Xenia är här och vi har precis vart och storhandlat. Vi kör en halv 9 hos mig och lagar matlådor tillsammans för denna vecka, hur mysigt är inte det? Jag har inte världens största kök men det är så mysigt och vi gör ganska enkla saker också såsom kyckling, torsk, lax, sötpotatis och grönsaker.
Idag hade jag PT-tid och när jag är hos Kalle på WörkOut och kör så fokuserar vi på underkropp och mage. Resterande kör jag själv då jag har väldigt lätt att bygga på överkroppen. Så dom musklerna behöver jag bara underhålla och sedan får jag också med dom i väldigt mycket även när jag tränar ben, som tex marklyft, frivändningar etc. Så idag blev det en hel del raka marklyft, vanliga och front squats samt lite mage i lutning. Ni kan se hela mitt pass på min Instastory @akaannica. 😉
När jag kom hem gjorde jag lite proteinpannkakor. Det är inte många mixer som smakar gott, vissa kan nästan smaka lite kemikalier men denna mix från Star nutrition har en blåbärssmak och är så jädrans god. Den finns i andra smaker också som bland annat choklad och sirap eller då utan tillsatt smak.
Jag åt den tillsammans med lite skivad banan, bär, sockerfri protein hasselnötskräm och sockerfri sirap. Mumsig lunch va!? Och så enkelt att göra, jag tog 1dl pulver och 1,5dl vatten, vispade och stekte. Perfekt att tillaga när man behöver laga något snabb. Kan ju också vara något ni föräldrar kan köpa hem till ungdomarna så de kan laga sig något snabbt direkt efter skolan innan det blir middag. 🙂
Pris: 338kr 272kr för mixen, nötcremen och sirapen. Ni hittar kitet här!


6 kommentarer6 kommentarer om “Proteinpannkakor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så kul att laga mat tillsammans . Men pannkakor gör jag på vanligt viss inget protein för mej.

  Reply
 • Körde mycket mixar förr, men nu vill jag ha så naturligt som möjligt.. Har hellre i bara vassle och sojamjöl ex.

  Reply
 • Jag tycker den där mixen smakar kemikalier. Har provat en uppsjö och nu har jag hittat den godaste och den är från svenskt kosttillskott. Mycket mycket godare.

  Reply
 • För allt i världen, tipsa inte ungdomar att göra pannkakor av mix, går lika fort och är hälsosammare och godare att göra egna.

  Reply
 • Är det nyttigt att trycka i sig protein, om man inte gör något av det? Tänker om en tonåring måste ha i sig maten fort och är lat, kanske bara sätter sig i soffan med telefonen när den kommer hem och har ätit.
  http://nouw.com/sjosefine

  Reply
 • […] blandar bara mixen med vatten, steker och voila det är redo att ätas. Jag har skrivit om mixen här- Klick! perfekt att ha hemma de dagarna du knappt har tid att laga middag eller som i mitt fall helt glömt […]

  Reply