Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:24 | June 1, 2018

Push, jävla iCloud & mask mot svullna ögon

Innehåller adlinks

Tröja- Länk

Alltså jäkla iCloud, jag har suttit med det hela morgonen då det tog bort alla mina bilder. Jag har inte velat använda det just för att jag är rädd att saker och ting kommer ut, nu är det inte så att jag sitter inne på värsta hemliga sakerna eller nakenbilder men då lägger jag allt hellre på min hårddisk som ändå har lösenord på och i säkert förvar. Och stackars Xenia som försökte hjälpa mig…jag är en väldigt enkel person men när jag blir stressad över saker och ting är jag inte lätt att göra med. 🙁
Men jag lever, om jag lever. Vilken jäkla brakstart på den här underbara helgen! Hur mår ni? Jag mår superbra, har fått mina 8h sömn, sitter ute på terassen här på hotellet och jobbar och verkligen njuter av stämningen här. Studenter som åker runt på sina flak, grattis till er! 😀
Kvällen igår var superrolig, vår vän Samin spelade på Push och vi dansade till stängning och jag drack inte en endaste RedBull, det blev vatten för hela slanten vilket gjorde att jag hade lätt att somna när vi kom till hotellet kl 4 haha!
Jag klev dock upp kl 9 för en snabb frulle innan jag somnade om igen. Egentligen skulle vi iväg på Caroline Roxys brunch vid 11 då hon spelar idag på Summerburst, så jäkla cool tjej, men det avbokades så vi kunde få sova ut.
När jag väckte Xenia efter lunch så låg vi i lite masker. Alltså dessa masker må vara underskattade, att lägga något svalkande i ansiktet direkt på morgonen är ju typ det skönaste. Så vi låg i våra återfuktande masker och lyssnade på lite nya låtar som släppts på Spotify.
Just dessa masker är från Kocostar och återfuktar så himla bra. Om man ofta vaknar med lite lätt svullna ögon så är mitt tips att ha dessa bredvid sängen och så fort du vaknar så lägger du dom och vilar ytterligare i 10-20 minuter sedan är du redo att stiga upp. Med avställda och återfuktande ögon. Hur skön start på dagen!? 😀
Princess Eye Pach- Svalkande, intensivt fuktgivande, uppljusande och passar alla hudtyper. Burken innehåller 30 par hydrogelmasker.
Pris: 239kr


2 kommentarer2 kommentarer om “Push, jävla iCloud & mask mot svullna ögon”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ska prova dom där maskarna. Ska in och se maraton i morgon. Men fattar ej hur dom orkar springa i värmen. Jag har det bra och njuter av denna värme. Kram.

    Reply
  • Trevligt att du har det bra.

    Reply