Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:57 | May 31, 2018

MTR Express

Nu sitter vi på MTR Express mot Göteborg, när jag sitter på det här tåget så kommer känslorna. Alltid när jag åker med MTR Express så vaknas det fest! Summerburst, Way out West, Take over, galor. Och sedan är det alltid skönt att åka första klass här för man får äta och dricka gotta hur mycket man vill haha! Passar mig och Xenia perfekt då vi älskar att äta. 🙈
Har ni tittat på min story så vet ni att i vanlig ordning kom Xenia till mig med en väska och precis innan vi ska rulla så ska hon packa om. Så vi stod utanför mig, hennes väska helt öppen, kläder och necessärer överallt, jag blir stressad med istället för att agera hjälp står jag och filmar och skrattar. Det slutade med att väskan inte gick igen, jag fick lägga ifrån mig luren för att packa om hela hennes väska och sedan kunde vi ta oss till tuben.
Jag kommer inte ihåg senast jag åkte tunnelbana. Jag slutade med det då jag fick panik och det var så ångestladdat. Så jag tar ju bara bilen eller taxi när jag ska åka någonstans men idag gick det bra och fan vad man sprayar pengar. 44kr kostade en biljett, endast 44kr helt galet! Bara att parkera i stan kostar runt 100kr och sedan bensinen på det. Och tar man taxi ja då är det 150-200kr enkel resa. Men att riskera att få panikattack på tuben känns inte så lockande, det gick ju hur bra som helst idag eftersom vi inte åkte under rusningstrafik men när jag är stressad eller inte vaknat på rätt sida då är det inte att tänka på.
Nu kommer dom med lunchen som serveras ombord, sedan ska jag utnyttja tiden till att jobba.


2 kommentarer2 kommentarer om “MTR Express”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här