Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:04 | May 31, 2018

Göteborg!

Innehåller adlinks

Hej!
Wow vilket väder ni bjuder på här i Göteborg. Det är helt sinnes, det är 30°… I SKUGGAN. Jag visste att det skulle bli varmt då alla mer eller mindre bombat mig om det på min instagram men när vi klev av tåget alltså det var en chock. Jag fick nästan lite smått panik just för att det var sådan brännande hetta. Men ja, jag tänker inte klaga. Jag kommer ihåg på Summerburst när det var 5 grader, vi satt alla och frös i våra cabanans med tjocka kläder, filtar och ponchos, det var inte nice. Så imorgon blir det så lätta kläder som möjligt, jag kan verkligen inte ha tajta kläder när det är varmt ute för att det känns så instängt och sedan sväller jag som ni kanske vet som en svamp haha.
Så jag och Xenia checkade in på bästa Clarion Post, älskar att bo här innan vi gav oss ut på stan. Visste ni förresten att det var på det här hotellet som jag och Xenia bondade. Det var här vi var på en fet efterfest och badade i poolen med kläderna på till 9 på morgonen haha. Det var det som behövdes för att vi skulle bli så tajta som vi är idag.

Dessa bruna ben blev till på hotellrummet med denna BUS, jag säger ju att den är bäst!Top- Länk // Shorts- Länk // Skor- Länk // Solglasögon- Länk


Vi fyndade i alla fall en hel del men helt ärligt, det är fasen inte kul att gå och shoppa. Jag fattar verkligen nu hur ni snubbar känner när era brudar vill ta med er på “en dag på stan för att shoppa”. No more, alltså jag tycker inte alls det är jobbigt att hänga med Xenia men att gå i butiker är inte riktigt min grej. Tacka gud för onlineshopping och gratis returrätt!
Nu är vi på hotellet igen, Xenia ska färga sitt hår haha medan jag tänkte ta en powernap. Jag vaknade 5 imorse hur pigg som helst så jag måste få igen dom timmarna som jag inte sov inatt för att tagga inför kvällen på Push. Vi har en vän som ska spela där ikväll samt några som spelar på Lounges. Så vi har proppat minibaren med Nocco och snacks. Vi är så taggade på den här helgen.


19 kommentarer19 kommentarer om “Göteborg!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag gillar ibland att shoppa blev nya svarta sandaler idag. Gott med räksallad. Ska faktiskt sova nu trött i dag. I morgon ca 26 grader vad bra.

  Reply
 • Gud så härligt! Sandaler är ett måste under sommaren 😀

  Reply
 • Din kropp får mig att vilja jubla nästan, så snygg!! sån utveckling!! älskaar

  Reply
 • Men gud tack!

  Reply
 • haha du är precis som mig när det kommer till shopping;P Vi borde hänga någon dag och inteshoppa! XD
  Kramar Hannah

  Reply
 • Mer än gärna!

  Reply
 • Sväller oxå upp flera kilo i vätska när det är varmt. Varför gör man det?

  Reply
 • Kroppen samlar vätska pga kolhydrater, salt och socker. Skär man ner på det så sväller man inte lika mycket.

  Reply
 • älskar också den BUS:en, men man får va så jövla snabb! Har du ngr tips för att slippa ränder? Jag peelar och skrubbar huden innan och sen är jag snabbbbb som fan med vanten, men blir alltid rand någonstans. haha.

  Reply
 • Jag tycker aldrig att man blir randig eller fläckig men jag är väldigt noga med att hela tiden ha en mjuk och smidig hud så det är nog därför den blir så jämn.

  Reply
 • Dina fötter ser enorma ut jämfört med kroppen😂😂😂

  Reply
 • Hahaa effekten med chunky sneakers 😀

  Reply
 • Var har Xenia köpt sin magväska och shorts? För jäkla snygga som jag skulle behöva till sommaren 🙂

  Reply
 • Hon köpte den för 19 spänn på Kjell och Co. Shortsen är från H&M.

  Reply
 • Om man vill ta i kontakt med din för ett skolarbete (en intervju) hur gör man det då på bästa sätt Annica??

  Reply
 • Med dig* Skulle det förstås stå…

  Reply
 • Jag gör tyvärr inte så mycket sådant men annars är min mejl [email protected].

  Reply
 • Alltså orka att jag preciiiiiiis köpte Tanify för typ 350 kr och slet upp paketet igår. Alltid undrat vad du använder men hittade inget up to date när jag sökte på nätet och försökte hitta. Bara skratta åt det, älskar dina tips och ska testa denna nästa gång 🙂

  Reply
 • Hej fina!
  Vad skulle du rekommendera för BUS för en mkt ljushudad som inte alls kan vara i solen pga hudcancer (frisk idag :)) Har testat Dove’s färgade lotion men känner mig mest bara gul av den.. ser du tipsar om en spray men blir osäker om den bara har riktigt mörka toner. Skulle verkligen vara guld värt med tips för vågar inte gå barbent med dessa mjölkvita ben. Haha
  Kram och tack för superblogg! <3
  Btw, grymt jobbat med din shape.. inte varit här på många månader men ser stor förändring, syns väl hur dina muskler fått jobba! Riktigt imponerade på så kort tid också. :hearteyes:

  Reply