Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:34 | May 25, 2018

“Gissa bröstet” och fillersevent!

Innehåller adlinks
Skjorta- Länk // Shorts- Länk // Skor- Yeezy

Hej på er!
Åh det är fredag och som jag längtat efter helgen. No offence men lördagar är verkligen min favoritdag för då är ju jag ledig, och det är så skönt att i alla fall en dag i veckan inte behöva tänka på att gå igenom mejlen eller att försöka att knåpa ihop något blogginlägg.
Idag kommer jag att starta dagen till havs, jag ska på en Beauty Brunch som Lina Ekh har. Hur underbart låter inte det? Skönhet och mat, finns det någon bättre kombo? 😀

Igår på eventet serverades ruggigt god plockmat!Iskaffe och godis också, snacka om att kroppen höll igång!

Igår var jag på Luxe Event för New Clinic och Art Clinic. Som jag berättade igår så är New Clinic en salong som arbetar med fillers som Restylane och botox och även kemiska peels. Dom samarbetar även med Art Clinic som kommer till dom en gång i veckan för konsultationer om man vill göra större ingrepp som bröst-, näsoperationer, fettsugningar mm. Så igår var det en tävling där man skulle gissa storleken på ett bröstinplantat. Jag kan ju inte säga att jag går runt och klämmer på folks bröst och frågar deras storlek men ändå vann jag genom min gissning på 300cc. Och tydligen är det den vanligaste storleken att lägga in när man gör bröstoperationer. Jag vann en härlig champagne och vi får se när jag poppar den. 😉

Mentor inplantat, 300cc.
Jag vann en champagne!

Vi fick också en presentation av inplantat och Mentor är det som är absolut säkrast och bäst. Det finns många olika märken att använda sig av men ska man göra en bröstoperation så är det bästa alternativet att välja just Mentor!

Det minglades, vi åt massor av god mat och blev behandlade. Alla blev så fina, tänk vad 1ml av Restylane kan göra. Så det blev läppar på vissa, botox för de flesta och sedan så var dom grymt duktiga på att göra hakor! Är det så att man har en väldigt liten haka eller att profilen inte är rak och fin så är detta något som dom verkligen kan ordna. Vill man markera käklinjen så går det också bra, ja alltså dom gör det mesta med fillers. Och sedan gick det även rykten om att dom ev kommer börja med en filler som man kan använda i hela kroppen, om man tex vill göra större rumpa eller bröst men inte lägga in inplantat. 😉

Emma Israelsson sponsrade även med halsbandsklockor, så otroligt fina! Vi alla fick välja ett varsitt smycke och värdet på dessa är ca 1900kr.Jag valde detta fast utan stenar.Sedan fick vi också välja en vasin doft och till sommaren är jag så citrus man kan bli. Så jag valde Vitalite. Dom är på 14ml så dom i perfect size för handväskan! Jag hängde såklart med denna tok på eventet, jag har så roligt med dig!


13 kommentarer13 kommentarer om ““Gissa bröstet” och fillersevent!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • När du står med “sprättbenet” så ser din fot lika lång ut som underbenet.

  Reply
 • Haha ja det stämmer faktiskt lite!😁 men hela bilden är ju underifrån så vinkeln blir ju lite konstig.. undrar när man kan gå in på typ kicks å göra Botox eller fillers, känns som att det bara blir vanligare å vanligare.. Å alla kommer gå runt å se ut som robotar utan mimik😅 hoppas jag kan göra min dotter starkare än så, att hon inte blir påverkad å tror att en linje/rynkagör henne ful.. blir lite rädd vart utseendesfixeringen är på väg.. och alla dessa unga tjejer som läser tex den här bloggen, tänker du nångång på det Annica att du är med å påverkar i utseendes fixeringen? ❤ inget hat bara undrar omtanken ens slår dig?

  Reply
 • Ja det är verkligen vanligt idag och det är ju upp till var och en att bestämma vad man vill göra med sina kroppar. 🙂
  För mig är det viktigt att göra saker JAG vill för att JAG känner för det. Jag kommer aldrig någonsin lyssna på någon annan, vad andra tycker om mitt utseende och vad jag bör göra. ALDRIG! 🙂

  Reply
 • Men snälla tror du verkligen att det är DU som på riktigt bestämt DINA val med alla ingrepp? Näsan okej det va nått du pratat om att du velat sen du va yngre men det andra?? Du ville ha thigh-gap när det va inne, fillers när det blev poppis å nu massa Botox o fillers i kinderna som 99% av alla “influencer tjejer”.. tror du på riktigt att det är ditt val å att du inte påverkar unga tjejer med din reklam för det??😲 jisses

  Reply
 • Hahahah kanske det 😀

  Reply
 • Oj va det ditt svar?? Trodde du skulle ha tänkt till lite mer än så i ditt detta jobb..

  Reply
 • Det var ju svar på sprättbenet 🤦🏼‍♀️

  Reply
 • Grattis till skumpan (den kanske går att injicera i rumpan…. 😉 )!Tänk vad mycket det går att göra nuförtiden, hur många cc har du i dina implantat förresten?

  Reply
 • Hahaha jag tror vi båda vet svaret på det 😉
  Ja man kan göra en hel del 🙂

  Reply
 • Hehe, ja tänkte faktiskt då du skrev du vunnit att d säkert är så många cc du har så du kände igen storleken på implantatet 🙂

  Reply
 • Mäter man inte i gram? Vad är cc förkortning för? 😊
  http://nouw.com/sjosefine

  Reply
 • cc betyder cubic centimeter och är ett mått som används t.ex inom sjukvården i USA. Det motsvarar mL – 5cc injektion med vaccin är samma mängd som 5mL injektion med vaccin.

  Reply
 • Så ofta som du e i Malmö så skulle ett sådant event vara grymt här!1 Antar att du har kontakter här, annars kan jag bistå dig med det (och bra träning..),

  Reply