Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:16 | May 22, 2018

Smoothie, iskaffe och hockeykillar

God morgon på er!
Wow vad jag är slut, även om man festar nykter så är det ju ganska slitsamt. Tänk er själva att dansa konstant i ett par timmar, i klackar!!! Men det var bra drag igår. Först så åkte jag till AG´s för att fira Pischa, hon fyllde 32 och hade ingen aning om att vi skulle överraska henne. Så när hon och hennes killa kom gömde vi oss bakom menyerna vid bordet och överraskade henne med sång och en riktigt härlig middag.
När middagen var slut så åkte jag och mötte upp Xenia och vi åkte in mot Wall då vi skulle fira hockeylandslaget som precis tagit VM-guld. Alltså ja, det var ju lite pinsamt att jag hade noll koll på att dom ens spelat. Men jag är inte alls insatt i hockey, har aldrig vart och kommer nog inte bli heller. Har bara dålig minnen från ishallar, hur jag blev tvungen att åka skridskor på gympan fast att det var svinkallt, jag ramlade konstant, man var tvungen att ha på sig den där gräsliga hjälmen och skrillor som var stenhårda och gjorde ont. Inte riktigt min grej. 😀
Men ja vad har jag att säga om festen igår? Jag kan säga såhär när jag går ut så är det ju för att dansa, jag älskar musiken och när jag lyssnar på musik så lyssnar jag ofta på melodierna, ihopsättningen av musiken och försöker att utskilja de olika instrumenten. De olika takterna, beatsen etc och det är det som jag fascineras över i en låt, jag bryr mig inte så mycket om sången och jag tror det är därför jag fascineras s mycket över DJs och producenter. Hur de kan mixa och sätta ihop låtar, det är konst. Så jag är väldigt mycket inne i musiken, dansar till den och varvar det med att så och övervaka.
Igår när jag kollade ut över dansgolvet och såg hur grabbarna firade sitt guld så var det stora klungor med tjejer i kortkort och djupa urringningar som mer eller mindre använde dom som ribbstolar. Det kändes nästan som att det var casting för nästa säsong av Playmakers. Vi kände ju några av killarna så när dom kom till vårt bord för att snacka så kom en flock med tjejer i raketfart och mer eller mindre drog sönder kläderna på killarna, kom igen. Är vissa verkligen så desperata?
Jag har inget emot att man raggar men det var så tydligt att många var där för att få tag på en medaljör och det var också bara så enkelt för killarna att peka och välja. För mig så kändes allt bara så fel, jag kände mig så obekväm och höll mig för det mesta i hörnet vid vård bord och sippande på Loka.
Hörni idag startar jag dagen med en riktigt god smoothie och iskaffe, jag är besatt av iskaffe. Alltid när jag gjort kaffe tidigare så har det alltid tagit mig lång tid att dricka det då jag pysslat med lite annat och då har det hunnit kallna och det har jag alltid gillat. Och nu när det är så varmt och härligt ute så sitter verkligen inte en iskaffe fel, svalkande och uppiggande på samma gång. Som jag berättade igår, man gör kaffe som vanligt, sedan tar man en shaker och blandar med lite mjölk och isbitar. Skakar om till allt blir kallt och svårare än så är det inte.
Smoothien gjorde jag på en banana, en halv avokado, mandelmjölk, spirulina, hallon, blåbär och bladspenat. Yummie yummie alltså. Nu ska jag ta en promenad med Stitch blandat med lite utomhusträning. Efter det ska jag till Elin för att sätta i alla slingor som åkt ut. Ett tips om ni ska på träningsresa, sätt in i Hairtalk. Jag tror jag har knappt en tredjedel kvar av mitt hår haha! 😀


3 kommentarer3 kommentarer om “Smoothie, iskaffe och hockeykillar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ska du säga som i förra inlägget skrev “Hockeykillar, jag är singel, älskar att festa, jag kommer gärna” 😂😂😂

    Reply
  • Det verkar inte som att du förstår min ironi… 😉

    Reply
  • Det lät inte trevligt med den resten too much

    Reply