Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:20 | May 20, 2018

Enkel och snabb lunch!

Tallrik- Länk

Kan man snacka om vädret för mycket? I Sverige är det fasen tillåtet alltså, speciellt när det är sådant här väder. Det är ju det som gör att jag vill flytta iväg över vinterhalvåret, jag klarar verkligen av ett till år med mörker och kyla. Den här veckan i Spanien har jag mått så fantastiskt bra, bara fokus på träna, äta, sova och jobba. That´s it och så vill jag verkligen ha det.
Jag ska snart hämta min älskade Stitch, som jag saknat henne. Så jag tänkte ta på mig träningsskorna och promenera bort till Marcelo och sedan tillbaka, det blir ju en perfekt runda för både mig och Stitchan!
Jag tänkte tipsa er om en sådan jäkla enkel och snabb maträtt som jag åt hos Pischa för något år sedan. När jag kom över gjorde hon zucchiniplättar och då blev jag inspirerad och gjorde det av morötter istället så det gjorde jag till lunch efter träningen.
Morotsplättar:
3 morötter som du river ner i en skål
3 ägg
1dl mjöl
Salt och chiliflakes
-Rör ihop allt och stek sedan i stekpanna. Jag åt det tillsammans med vitlökssås som jag gjorde på turkisk yoghurt och vitlök. 😉

Ah titta inte på mina döda blommor, dom har stått på bordet sedan jag åkte till Spanien.Så snabbt, enkelt och gott! 😀


2 kommentarer2 kommentarer om “Enkel och snabb lunch!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här