Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | May 14, 2018

After Sun från Aco

Alltså vädret är ju perfekt här i Spanien just nu, det är soligt men inte för varmt. Det kommer svala vindar som gör att man inte steks i solen men det är också ganska farligt för man tänker inte på hur lätt man kan bränna sig. Jag kör på SPF50 för jag vara på den säkra sidan men trots att man har solskydd så är det ändå lätt att bränna sig om man inte är noga att smöra ofta och mycket. Så min mage blev lite lätt röd igår så när jag kom in körde jag lite after sun och den här från Aco är så himla bra!
Jag brukar ju inte vara ett jättefan av jus Acos produkter, jag vet att många köper dom för att “det är ju från Apoteket, då måste det vara bra” men så är det inte i alla fall. Men just denna after sun är superhärlig, den svalkar skönt samtidigt som den återfuktar. Jag smorde in hela kroppen för att lugna huden, återfukta den och sedan är doften väldigt fräsch och jag tycker verkligen att den levererar det den ska! Så ska ni iväg på solsemester snart så spring in på närmsta apotek och införskaffa denna för den är kanon!
Pris: ca 60kr


4 kommentarer4 kommentarer om “After Sun från Aco”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Menar du att produkterna från Aco inte är bra eller ingredienserna? =)
  http://nouw.com/sjosefine

  Reply
 • Jag använder själv ACO’s dagkräm för torr hy och den är nog bland det bästa jag haft. Har testat mig igenom ofantligt många olika ansiktskrämer men aldrig hittat en som passar så bra som denna som är “matt” och slipper glansigt fejs. Vet inte hur det är med deras andra produkter men den kan jag verkligen rekommendera, så jäkla prisvärd! ♡

  Reply
 • Hej! Jag jobbar på apoteket och har också lite svårt för acos produkter, men min absoluta favorit som jag inte kan leva utan är deras Rescue mist! Så himla bra, skön, fin på sminket, och doftar gott! 😊 kram!

  Reply
 • Har du testat Giorgio Armanis smink? Jag köpte precis deras Luminous Silk Foundation och den är så bra! Skulle vara kul om du testade deras ögonskuggor etc och berättade vad du tyckte

  Reply