Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:01 | May 4, 2018

Doftskola med Armani

Innehåller adlinks

Tjohooo!
Jag har vart vaken länge för det är nämligen så att idag åker jag tillsammans med Nelly.com till Franska rivieran, hur underbart!? Jag har trotsat vädret och går i shorts, I SHORTS! Ni har säkert sett det på min instastory redan men alltså det är maj och jag ska till ännu en gång Franska rivieran. Hur Nice!? Fattar ni Nice… Frankrike… ja.
Igår gjorde jag ett jobb tillsammans med Armani. Jag åkte till deras huvudkontor och mötte upp min tidigare arbetskollega Andreas. När jag bodde i Östersund så fick jag jobbet på Ur&Penn och dom skulle öppna en butik där. Så jag, Andreas och några till byggde upp den butiken och jobbade där tillsammans i något år innan jag började jobba inom skönhetsbranschen.
Så många roliga minnen vi har tillsammans och Andreas berättade för mig nu när vi sågs att han kommer ihåg hur jag stod där i butiken med honom och vi pratade om framtidsdrömmar. Då hade jag sagt att jag ville flytta till Stockholm och bli B-kändis, haha! OMG! Jag ville bli någon, något och synas lite överallt och det kan vi väl vara överens om att jag klarat av. B-kändis är väl en tolkningsfråga men jag har ju i alla fall blivit något som jag är stolt över och det är rätt häftigt när man tänker tillbaka på vilka drömmar jag hade, hur jag ville börja blogga, hur jag ville medverka i Big Brother och så gjorde jag det. En klapp på axeln ändå. Och, don´t judge me. 😉
Igår skulle vi livesända en liten doftskola med Armani men vi hade lite tekniska problem men det löste vi genom att köra en live på min Instagram istället och sparade ner den filmen så Lyko kan lägga upp senare för det är där dofterna finns. Den kommer att ligga på min Instastory fram till ca 18-19 så är ni intresserade av doftnoter, hur dom ska appliceras, vad man ska tänka på när man väljer doft etc så bör ni gå in och kika. Vi hade i alla fall jätteroligt tillsammans och jag ser fram emot fler jobb med honom, Lyko och såklart Armani!
Btw, det här kontoret var jag mycket på när jag bodde i Östersund och arbetade på Parelle för här fick jag utbildning på bland annat Biother, Lancôme, dofter, YSL, Helena Rubinstein mfl. Det var så jädrans kul och jag skulle verkligen vilja gå fler sådana utbildningar på specifika märken. 😀

Det här kontoret var jag mycket på när jag arbetade på Parelle i Östersund.Jag trotsade regnet och invigde mina nya skor från Kenzo.
Andreas riggar upp. Här är dofterna vi gick igenom. Vi hade så roligt tillsammans!


2 kommentarer2 kommentarer om “Doftskola med Armani”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här