Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:23 | April 30, 2018

Mot Halmstad med Depend

God morgon!
Jag sitter med Beatrice på Bromma flygplats och inväntar vår boarding för idag åker vi till Halmstad. Det är nämligen så att jag kommer att göra en egen nagellackskollektion tillsammans med Depend! Hur fett? Jag kommer alltså att få göra egna färger som verkligen representerar mig och det som jag tycker är snyggt och förhoppningsvis kommer ni också att göra det! Har ni förresten några önskningar på färger? Eller vad tror ni att jag kommer att ta fram? 😀
Jag har jobbat med Depend i snart 7år tror jag, fick ju utbildningar etc på skönhetssalongen jag jobbade på i Östersund. Det som jag älskar är att det är lacker som alla har råd med, jag är övertygad om att alla som bär nagellack har ett Dependlack liggandes hemma. 😉
Jag är så taggad på den här dagen, inte bara för att få ta fram mina egna nyanser utan också för att få spendera dagen med underbara Beatrice! 😀


5 kommentarer5 kommentarer om “Mot Halmstad med Depend”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Läs Lisa Ajax inlägg på instagram. Tänkvärt.

  Reply
 • För sjukt många år sedan köpte jag ett lack i NY, färgen var otroligt mörkblå, nästan svart. Har aldrig sett samma ton efter det. Skulle du få fram den, ja, då hade jag blivit glad!/Tessan

  Reply
 • Gud vad roligt – det är typ drömmen! Även fast jag mest använder ljusrosa eller beiga nagellack 😛

  Reply
 • Kan vi byta liv för en dag eller fem? Du lever drömmen!!! Bye the way, LOVE din t-shirt från Gucci!!! <3

  Reply
 • Vart är den gröna fina jackan ifrån? 🙂

  Reply