Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | April 30, 2018

I mitt handbagage

Innehåller adlinks

Då är vi framme i Halmstad och ännu en gång, jag är så taggad! Men jag kom på en sak nu när jag flög ner till Malmö och det är hur jag packar för jag hade endast handbagage med tanke på att det bara var över natten. Så här kommer ett inlägg om hur jag packar när jag endast har med mig ett handbagage:
Hudvård
-Är det bara över natten så tar jag bara med mig min crème, den är på 50ml. Jag struntar i rengöring för är det bara någon natt så är det inte hela världen om jag tvättar av sminket med balsam när jag ändå står i duschen. Och jag använder ju samma crème dag som natt och det är Biotherm Aquasource.
Hår
-Schampo och balsam struntar jag i, jag ser till att tvätta håret dagen innan eller samma dag som jag reser. Däremot har jag alltid med mig Batiste Torrschampo i resestorlek på 50ml. Perfekt!
-Locktången åker med så att jag alltid kan bättra på mina lockar, jag använder just nu Cloud Nine 38mm.
-Och såklart måste en hårborste med och den här från Babyliss tar knappt någon plats eller så har jag en annan minivariant med mig. Så ja en smidig hårborste av något slag.
Makeup
Bareminerals Complextion Rescue, min andra halva! Jag älskar den! Den är med mig överallt när jag reser, det är min absoluta favoritbas genom tiderna! Den är på 30ml så den kan tas med i handbagaget.
-Concealer av något slag måste med och denna från Benefit är super för den är krämig, täcker finnar, mörka ringar utan att torka och smula. Den håller sig smidig även under ögonen. 🙂
-Solpuder är också ett måste, älskar att se bronzig ut året om och denna från Butter Bronzer är en ny favorit för att den ger såklart ett fint resultat men den har också en superhärlig kokosdoft!
-Detta rouge från L´Oréal har också doft fast av persika. Det är något speciellt med puder som doftar gott, samma sak med Too Faceds Chokladpalett man vill bara ta sig en bite. 😀
-Highlihter, alltid alltid alltid en highlighter med och denna från Too Faced är tvådelad så ena halvan är champagnefärgad och den andra är lite mer rosé.
-Brynpenna tar jag alltid istället för brynskugga eller någon gel för att det bara är en sak, då behöver jag inte tänka på någon extra borste till som man annars lätt kan glömma…
-Mascara, favoriten just nu som ger wowfransar är Benefits Bad gal Bang. Den är lite som Complexion Rescue, min absoluta favorit fast när det kommer till mascara.
-Borstar, jag tar med mig en större för solpuder och rouge. Ja använder alltså samma borte. Sedan den mindre till highlightern och dom är från LH Cosmetics.
Kropp
-Parfym såklart! Gucci Guilty 50ml är en doft som jag tycker passar till det mesta och som ni ser på förpackningen så är den rätt så sliten haha. Om jag bara får ta med mig en enda parfym så är det den eller Chanel eau Tendre, dock har jag tappat bort den någonstans… måste hitta!
-Deodorant, eller anti-perspirant, och den jag har nu är en budgetprodukt. Men ärligt! Så många deodoranter, anti-perpiranter som jag testat genom åren så är det alltid de du kan hitta på Ica som är de bästa! Denna är från Nivea och är på 50ml
Övrigt
Xlash, den åker alltid med fast att jag inte använder den så ofta. Men den tar liksom ingen plats och jag använder den alltid efter jag haft mascara vilket inte är så ofta.
-Pincett, alltid bra att ha.
-Clear Eyes, räddningen mot röda ögon och har man har vart ute och svirat kvällen innan eller kanske bara sovit dåligt.


5 kommentarer5 kommentarer om “I mitt handbagage”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Läs om Lisa Ajax, gå in och kolla, om skönhet och kroppen!

  Reply
 • Ja verkligen bra att fler å fler tjejer/kvinnor står upp för skeva ideal❤❤.. aldrig sett på denna blogg dock men det skulle ju bli lite dubbelmoral eftersom Annica gjort så mycket själv pga ideal

  Reply
 • Ja bra skrivet av lisa Ajax. Klok tjej.

  Reply
 • Jag gillar din blogg.

  Reply
 • […] några dagar sedan gjorde jag ett inlägg hur jag packade när jag endast har handbagage, och nu är det så att vi ska endast ha med oss det vilket gör att jag preppar mig dagen innan. […]

  Reply