Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:52 | April 30, 2018

Annica ♥ Depend

Innehåller adlinks

Vilken effektiv dag, fler sådana här dagar tack! Ah, vad miljöombyten gör skillnad! Beatrice hämtade upp mig, vi tog flyget från Bromma till Halmstad och åkte till Depends huvudkontor. Jag gör alltså ett samarbete med Depend där jag tar fram en egen kollektion, jag är deras första profil som dom gör detta med vilket känns superroligt och hedrande. Och efter alla dessa år med nagellack så vet jag exakt vilka nyanser som jag kommer att satsa på! Så när vi kom fram hade dom mixat och blandat en hel del nyanser som jag hänvisat till och tillslut kom jag fram till vilka som var mina 8 favoriter. Det kommer att bli en bra kollektion och jag är övertygad om att ni också kommer att gilla den! 😀
När kollektionen var satt så var det grillfest på kontoret och efter det så rullade jag och Beatrice in mot stan för att kolla ut vilka plagg som passade till kollektionen för ja, jag ska ju även fotas för den. Wihoo jag är så taggad på det här samarbetet. Nu har jag fått egna lösfransar och en hel nagellackskollektion hos Depend, hur coolt är inte det?
Halmstad bjöd på sol och innan taxin tog oss till flyget så satte vi oss på Espressohouse för en iskaffe, mhmm vad gott det var. Jag har svårt för varm mat och dricka när det är varmt ute så tacka gud för iskaffe!
Ikväll ska jag ta det lugnt, inget Valborgsfirande för min del. Festen i helgen lever jag fortfarande lite på! 😉

Alla ställen Depend säljs på.
Deras minilacker och gellack. Färgerna de hade mixat efter mina önskemål. Mina 8 grymma färger! 😀Beatrice antecknar färgerna. Jag fick besöka deras fabrik. Ja Depend är ju svenskt och allt tillverkas i Halmstad. Här tillverkar dom permanentvätska om jag inte minns fel. Blev så överraskad, visste inte ens att dom hade sådant. 😀 Solglasögon- Länk // Jacka (liknande)- Länk // Byxor- Länk // Skor- YeezyAlltså hur fin hund!? Som en björn. 😀


12 kommentarer12 kommentarer om “Annica ♥ Depend”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här