Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:02 | April 29, 2018

Tävling! Tävlar ut By Rydéns Gross Grande

Lampa- Länk

Åh det är alltid lika tråkigt att lämna Billy och Malmö. Vi har haft en fantastisk dag! Det har vart strålande sol och stekhett vilket har vart underbart, fan vad skönt att sommaren äntligen är på väg!
Runt lunchtid blev den en lunch i saluhallen som vi länge pratat om att besöka, jag gillar sådana ställen. Det är väldigt avslappnat, en hel del utbud på mat och det finns alltid så roliga saker att kika på! Efter lunchen så åkte vi vidare till Glassfabriken som vi blev tipsade om och där satt vi och njöt i solen innan vi rullade vidare för att möta upp några från gårdagens fest i Slottsparken. Gud vilket mysigt cafe det var där och den där parken är ju bra magisk, jag kan inte komma på att vi har något liknande i Stockholm. Då hade jag suttit där hela sommaren! Är det någon som vet om en bra park i Stockholm med mysiga cafeer- kom gärna med tips! Ni kommer såklart få bilder från dagen inom kort. 😉
Där satt vi i alla fall i ett par timmar innan det var dags för mig att åka till flygplatsen där jag nu sitter och väntar på min boarding…
Men nu om tävlingen som jag pratade om. Jag har nämligen fått möjligheten att tävla ut en sådan här lampa- By Rydéns Gross Grande genom Sleepo som är en grym inredningssida på nätet. Tävlingen är på min instagram så har ni inget konto där, well då är det dags att skaffa dig ett. 😉
Så ni går in på instagram, in på min profil @akaannica och så hittar ni tävlingsreglerna där!
Ha en jättefin söndag allesammans och jag måste bara säga det att jag är så taggad på kommande vecka. Den kommer att börja med en flight till Halmstad imorgonbitti då jag gör ett stort samarbete med ett välkänt skönhetsmärke. Tror ni kommer att älska det! 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “Tävling! Tävlar ut By Rydéns Gross Grande”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Rosendals trädgårdar är ju mysigt. Och Drottningholm. Gillar djurgården. Vi hade hemskt väder i Stockholm och blev först kl tre sol. Jag är sån att är det sol ute klarar jag allt. Kram till dej och stitch.

  Reply
 • Mälarpaviljongen(!!), Boule bar/café, Orangeriet (fantastisk restaurang men också för en alkoholfri drink i solen) – Alla på Kungsholmen och inom gångavstånd (jag är själv Fredhällsbo). Sen ligger det ju en hel del fina mindre cafén längs med vattnet påväg mot Djurgårdsbron om man bara vill njuta av solen och ta en snabb kaffe. Det låg ett café i Humlan förut men vet inte om det finns kvar?!

  Reply
 • Jag älskar Rosendals Wärdshus, det ligger på kullen ovanför Rosendals trädgårdar och är mycket lugnare och har en fantastisk utsikt över Djurgårdskanalen. De har dessutom alkoholtillstånd i hela sin trädgård, så man kan sitta i gräset under ett blommande träd och dricka bubbel om man vill. Och det vill man ju 🙂

  Reply
 • Vart kommer den guldiga krukan i fönstret ifrån? 😍👌🏼

  Reply