Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:09 | April 24, 2018

Håret gör mycket till en look!

Bild som Elin tog igår.

I nästan 4 timmar satt jag i frisörstolen igår hos Elin Johansson för att göra det jag länge velat göra, skaffa extremt jäkla långt hår. Det var därför det inte blev så mycket mer uppdatering här på eftermiddagen för jag ville spendera den med min kära mor så vi gick ut på restaurang och käkade och sedan på kvällen så mös vi hemma och Xenia kom förbi. Så jag valde att prioritera att umgås med mamma som faktiskt åker hem idag. Så tråkigt! Tiden går alldeles för fort men vi har haft det riktigt mysigt tillsammans och jag hoppas att det inte dröjer fyra år till nästa gång vi kan umgås såhär!
Men som sagt, 4h hos Elin. Hon satte i Hairtalks längsta hår och färgen, klippningen etc får ni fråga henne om för det enda jag gör är att sitta i stolen, babbla, skrolla på telefonen och sippa på kaffe. 😀 Jag känner mig verkligen så trygg när jag sitter i stolen, jag kan i princip säga till henne “gör vad du vill” och sedan kan jag dra på mig en ögonbindel, hon gör sin grej och jag vet att det blir bra!
Jag tänkte även på det att vi är varandras likheter inom våra branscher. Då menar jag att jag älskar ju att arbeta med det som är befintligt, som tex basen i en makeup och få den och bli så snygg och fräsch den bara kan bli och det är jag ruggigt bra på. Hon är så med hår, hon kan få vilken kund som helst att bli fin i sitt egna hår genom färg och styling. Självklart är hon grym med löshår också men det behövs liksom inte för att göra sina kunder snygga. 😉
När jag fått in nytt hår så tar det ungefär två tre dagar innan jag börjar känna att jag har koll och kontroll på det och jag har ju aldrig haft så här långt hår så jag behöver bekanta mig lite mer med det. Jag vill ju åt den här lite stripiga looken som Kim K, jag är besatt av hennes look ovan! Och för att få till den så brukar jag själv locka håret på kvällen och sedan när jag vaknar är mitt hår precis som jag vill ha det! 😉
Sedan jag ändrade min stil till den jag har idag, som jag själv anser är lite mer åt det coola streethållet, vill jag gärna att tex mitt hår ska ta lite mer plats. Det ska sticka ut och inte vara det här “fina, vackra, naturliga svallet”. Hår gör så otroligt mycket och jag som älskar att ha mjukisar och en enkel överdel känner att jag kan rocka det genom att ha mitt hår. 😉

Bild från Elin.

Nu ska jag och mamma mysa lite extra innan hon åker, tänkte ta med henne till Stikkinikki för lite glass (trots det kyliga vädret) och sedan bär det av mot flyget…


10 kommentarer10 kommentarer om “Håret gör mycket till en look!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men ååå så snyggt hår!!! Och dina byxor!

  Reply
 • Åh så fint det blev! Ska själv till frisören på fredag. Nu blev jag med sugen på långt hår fast att jag nyligen klippt kort, haha.
  Var är dina fina byxor ifrån? 🤤

  Reply
 • Jag tycker att du krymper i allt hår + när du har oversize men jag ser ju bara på bild och det viktigaste är ju att du trivs själv!😀 håret är snyggt gjort av elin👍

  Reply
 • älskar ditt hår…så jäkla snyggt och det passar dig jättebra. Har själv satt i hairtalk men har mellanlängden…vill du tipsa om hur du tvättar ditt hår…jag tycker det var jättesvårt att komma in med schampot runt fästerna o i hårbotten när håret liksom hänger tungt som en vägg./ Susanne

  Reply
 • har du sprutat botox på din rumpa, för att det ser ett par storlekar större ut,
  så här stor rumpa som du har kan man inte göra genom träning, innan så har
  du mycket mindre rumpa, du ville ser ut som Kim K, för stor rumpa ser inte snyggt ut,
  lagom är bäst, varken du eller Kim ser bra ut med sån stor rumpa

  Reply
 • Du förstorar inte genom botox, så det har hon nog inte använt “på” sin rumpa. Sen att man inte skulle kunna träna sig till en stor rumpa är ju inte heller sant. Tränar du rätt och tungt kan du bygga riktigt stora muskler, sen har ju alla olika lätt för att bygga muskler och vi alla ser olika ut även om vi kör efter samma träningsschema.
  Man kan även se olika stor ut beroende på kläder, vilken position du tar bilden ifrån osv.
  Att du inte tycker det är fint med stora rumpor kan du hålla för dig själv, det är ingen som bryr sig ifall du tycker det är fint eller inte. Sen vad som är lagom är ju också olika för alla.
  Alla gillar inte samma och ser inte likadana ut, och bara för att man tycker olika ger de inte någon rätten att kommentera någon annans utseende eller kropp.

  Reply
 • Men jämför du annicas rumpa med Kim k??!! Haha rätt så stor skillnad skulle jag ändå säga😂

  Reply
 • Jättefint! Jag vill också veta vart byxorna är ifrån?!

  Reply
 • Åh, nu blev jag sugen på att ljusa upp mitt redan blonda hår…
  Håller helt med dig angående lockarna, brukar också sova med dem en natt!

  Reply
 • Å jag som väntade på att du skulle skaffa axellångt igen 😞😅
  http://nouw.com/sjosefine

  Reply