Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | April 24, 2018

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest

För ett par veckor sedan släppte D&G sin Limited Edition av klassiska Light Blue- välkomna sommaren med Light Blue Italian Zest! Inspirerad av en sommardag i Capri, sol, bad i Medelhavet.
Tänk er de bästa citronerna som blommar först på träden, dom har fått huvudrollen i denna fräscha doft till den italienska sommaren. Italian Zest är en härlig frisk fläkt av citrus, glädje och sensualism som utstrålar värme.
Hur många av er har ägt en D&G Light Blue? Hur många av er har hittat den doften i pappas badrumsskåp? Det är en klassiker. Många av mina manliga vänner äger eller har ägt den doften just för att det är en klassiker som passar alla, speciellt till sommaren. Jag själv älskar att bära friska fräscha dofter till sommaren och just denna får jag samma känsla som när jag var i Grekland och Kroatioen. Kan tyvärr inte koppla till Italien då jag aldrig vart där… I know! Men det blir det i september när min böna Elin gifter sig med sin stiliga karl.
Just denna variant av damdoften känns som en unisex trots att den kommer i en kvinnligare variant och en för herr. Det är något kaxigare med den som gör att jag själv känner att den kanske är mitt i prick för min smak. När D&G Portofino kom så blev jag frälst, den var magiskt god och jag badade i den samma sommar. Men smaken är som baken, är ni ett fan av Light Blue eller D&G Limited Editionvarianter så bör ni smita förbi dofthyllan inne i butiken och se om detta är något för dig eller din respektive. 😉
Pris: 50ml, 695kr


2 kommentarer2 kommentarer om “Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Annica!! Jag måste bara skriva att du är grym, din träning inspirerar mig så mycket👊🏼 Skulle inte du kunna skriva ut lite angående typ rehab träning osv, är det något du har erfarenhet utav? Jag har nämligen haft benhinneproblem i ca 5 år nu fram och tillbaka och trots alla sjukgymnaster tycks det inte gå över.. Sen tänkte jag på två grejer till; hur ser du på alla ”protein bars” där ute, känns som att många luras av att de är så nyttiga men är ju choklad och massa på många? Skulle även uppskatta fler nyttiga recept/om kost? Du äger!!

    Reply
  • Jag har varit i la serra och Neapel och Capri i Italien. Gillar italien men min favorit är Spanien. Vill se Miami i usa.

    Reply