Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | April 23, 2018

Let´s Glow Girl! -L´Orèal

Innehåller adlink

Här kommer nyheterna från L´Orèal som presenterades för oss under helgen i Nynäshamn, som jag säger helt magiska! Och produkterna passar alla åldrar, alla hudtyper, dom är till för vem som helst och det är produkter som är otroligt användbara. Ibland kommer det produkter som hänger med i en trend men dessa har kommit för att stanna det är jag övertygad om. Jag är övertygad om att makeupen inte kommer att gå tillbaka till det är matta, kakiga, bakade utan allt fler vill väl känna sig fin samtidigt som de ser ut som sig själva och att det är enkelt. Makeup för mig har alltid vart något som ska framhäva det vackra man har, därför har jag alltid vart besatt av att arbeta med baser och inte tex läppar eller ögonmakeup.

Från min balkong i Nynäshamn.Vår härliga frukost med L´Orèal.

Dåså, här kommer nyheterna, whaaah!

Det är alltså en bas som är ett mellanting av en BB- och CC-cream. En BB-cream är lite mer som en färgad dagcreme, innehåller lite mer vårdande ingredienser medan en CC-cream är lite mer color correcting om man tex är väldigt ojämn i hudtonen. Som sagt, detta är ett mellanting och för mig passade Medium och den går kanonbra att arbeta ut med fingertopparna. 😀
Sedan har vi två solpuder varav en är lite kallare och fungerar väldigt bra att skugga med i en contouring. Det andra solpudret är lite varmare och passar bra om man vill ha en lite mer solkysst look. 😉
Det kommer även ett rouge “Life´s a peach” som innehåller 84% naturliga ingredienser och har en fantastisk doft av persika, så mysig att applicera i ansiktet men ni behöver inte oroa er att det doftar om hela ansiktet efteråt. 🙂
En palett med fyra stycken ögonskuggor men kom ihåg, inom makeup finns inga regler så jag skulle nog säga att det är en palett med skuggor för ansiktet. Använd dom vart du än vill och vart dom än passar, dom är verkligen perfekta att lägga som highlighters. Väldigt krämiga och för en äldre kvinna är det mycket smickrande att använda skuggor som har lite mer glow för det öppnar upp ögat och trollar bort lite linjer. 😉
Sedan har vi det som är det mest användbara av dessa nyheter, deras Glowdrops. Droppar med så mycket glow att man känner sig som million dollar bucks. Kan användas bara som den är, går bra att applicera med fingrarna. Du kan blanda i den i din foundation eller varför inte tillsammans med din bodylotion över dekolletaget, axlar, skulderbladen och armarna. Så härliga och dom kommer i två nyanser, en kall som är snygg att lägga på ställen du vill lyfta och framhäva och den varmare där du vill ha en solkysst glow!
Ni hittar alla nyheterna här!

Den kallare och den varmare.Ögonskuggorna som kan användas vart som!Rouget som doftar saftig persika!Här har jag lagt alla produkterna, bas, solpuder, skuggor, glowdrops!


15 kommentarer15 kommentarer om “Let´s Glow Girl! -L´Orèal”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • J*vlar vad snyggt! Har du ögonskugga på läpparna? Och vad har du för märke/färg på dina ögonbryn?
  Tacksam för svar 🙂

  Reply
 • Tjena tjejen! Skulle uppskatta jättemycket om du gjorde en youtubevideo hur du gör detta fina face steg för steg. Hur du gör dina bryn också, hela ditt face alltså. Produkterna är ju underbara!❤️

  Reply
 • Jag försökte ta livet av mig!

  Reply
 • Såg just att M’s nya tjej använder scrunchie – aj aj aj säger jag bara…;) (SATC)

  Reply
 • Haha😂 fast det har ju faktiskt blivit modernt igen!

  Reply
 • Stitch kommer och bli nöjd,hon älskar dom.

  Reply
 • Tycker Stitch verkar vara din egen hund så förstår inte varför du lämnar bort henne till Marcelo som verkar vara en riktig pajas med alla hans flickvänner hit och dit 🙈

  Reply
 • Pajas? Han är jättegullig med SIN hund . Dom äger henne tillsammans. Du verkar vara dåligt insatt.

  Reply
 • Vacker som en dag! Blandade du i glowdrops i din foundation? Tack för en fin blogg 😚

  Reply
 • Hej!
  Senaste året har jag fått fruktansvärd hy pga en medicin (väntar på tid his hudkliniken som min läkare skickat remiss på).
  Mina störsts problem är förstorade porer och finnar, det senare kan jag dölja rätt bra men ang. porerna upplever jag att de framhävs mer av glow- och highlighter produkter. Typ som att jag behöver baka kinder/näsa för att de inte ska synas och då försvinner ju glowet.
  Jag använder bra primer och foundation. Vad ska jag mer tänka på, är det jag som gör fel eller syns porer/finnar mer av glow- och highlightprodukter?
  ❤️

  Reply
 • Daaaaaaaaamn! SNÄLLA gör en videotutorial på denna look!

  Reply
 • Åh finis, du ser magisk ut. Men du, vad är det du har på läpparna, vad otroligt snyggt det ser ut. Är det dropparna eller ögonskuggan eller?

  Reply
 • Känns som att denna foundation går mer åt kall/rosa underton?

  Reply
 • Önskar fler sminkvideos 😊😊

  Reply
 • Åh fina Annica, orkar inte hålla utkik här på bloggen hela tiden, på om du svarat eller ej. Snälla om du orkar och har tid, kan du snälla svara på frågan om vad du har på läpparna, på din Instagram istället. 😀
  Tack fina <3

  Reply