Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | April 13, 2018

Större lockar!

Innehåller adlinks

När jag var på fotograferingen för Biotherm i tisdags så lockades mitt hår med en locktång jag haft span på sedan i januari. Då var jag på ett event med Redken och >>Cloud Nine<<. CN är ett företag med grymt bra stylingverktyg, konkurrenter till GHD. Jag har ju alltid vart ett fan av GHD och kommer alltid att vara 32mm trogen men jag tror att jag kommer vänstra lite mer 38mm från Cloud Nine ett tag framöver. Jäklar vilket svall man får av den och det är ju egentligen lite emot det som jag brukar ha, jag gillar ju en lite mer rough, stripig look och denna är lite mer för ett Hollywoodsvall. Men jag gillar att leka med håret och jag gillade verkligen resultatet som denna styler gav.
För ett hållbart resultat:
– Se till att håret är nytvättat, schamponera gärna två gånger så att håret verkligen är rent från produkter. Jag själv tvättar mitt hår med dessa produkter från Redken.
– Efter det applicerar jag denna produkt från R+Co, den har vunnit en hel del priser. Senast var nu i onsdags på Swedish Beauty Awards. Ser till att föna håret torrt och borsta ut det.
– När jag är klar så börjar jag locka håret med stylern från Cloud Nine.
– Sprayar håret med en sprayvax från Redken, låter lockarna svalna innan jag går in och rör dom och sedan borstar jag lätt ut dom med en bredtandad kam.
– Avslutar med lite shinespray från Kevin Muphy, älskar denna produkt!
Stylern är helt fantastiskt! Man kan välja mellan olika värmenivåer, den ceramiska cylindern innehåller en speciell ingrediens som ger ditt hår extra glans vid varje användning. Och med tången följer även en handske med för att skydda dina händer från värmeverktyget, älskar att dom gör det här lilla extra så man slipper bränna fingrarna. Sedan behöver du aldrig behöver oroa dig för att du glömt locktången igång för om tången lämnas påslagen men oanvänd stängs den av efter 30 min. Dock ska man ju alltid ha i ryggmärgen att stänga av sina värmeverktyg för även om den stängs av av sig själv så kan det hända otroligt mycket på 30min. Typ att hela din lägenhet står i brand…
Pris: 1699kr 1614kr >>HÄR<<

Den ser väldigt…eh… mystisk ut. Är man inte insatt i hårvård kan man tro att detta är något helt annat. 😀


3 kommentarer3 kommentarer om “Större lockar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snyggt!

  Reply
 • Apropå instagram så såg jag precis en till bild på din rumpa där.. Hur tänker du kring att lägga ut bilder på din kropp(naken typ)? nu har man sett dina bröst å din rumpa, vart går gränsen för dig lixom? Bara undrar hur du tänker, väldigt vanligt att kända personer (från bloggar o dokusåpor mest) lägger ut mer å mer lättklätt..ungdomar idag måste tro att det är det man ska göra för att få likes🙄.. bara tänkte om du har nån gräns typ men du kanske bara tar det som det kommer

  Reply
 • Hej Annica, jag har följt dig sen big brother. Du är verkligen en inspirerande tjej och underbar personlighet. Men jag saknar dina Youtube kanal, alla smink videos och alla smink tips.
  Kan du inte berätta vad du använder för produkter nu? primer. foundation, maskar, lösögonfransar m.m

  Reply