Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:48 | April 8, 2018

Pass nr 5- Prickskjut rumpan

Innehåller adlinksTights- Länk

Woooow vad trött jag blev nu såhär på eftermiddagen, jag har gått på lågvarv men jag har ändå fått en hel del gjort. Jag har så mycket rena kläder nu i garderoben, rena sängkläder och handdukar och nu tänkte jag sätta mig med mejlen. Måste även kolla med Marro när han tänkt att komma med Stitch, gud som jag saknat henne under helgen. Allt blir verkligen så mycket tråkigare utan henne, hur skulle jag klara mig utan hund?
Jag lovade ju er passet jag körde idag på gymmet och nackdelen när man kör själv är ju att ingen kan fota. Men är det några övningar ni inte alls hört talas om så lovar jag att ni får upp dom om ni googlar och kollar bilder. 😉
Uppvärmning:
5min Rodd
5min rörlighet
Pass:
Superset
20st/ ben Kick backs, 7,5kg
15st Squats, 20kg
Totalt 4 varv
– Gör kick backs på båda benen först och gå direkt över till att köra squats, sedan kan du vila en minut innan du kör nästa varv.
Superset
15st Kicks åt sidan (googla “Standing hip abduction”)
15st Benlyft åt sidan, 5kg (ligg på sidan på marken, ha en viktplatta på benet som du lyfter upp)
Totalt 4 varv
-Precis som övningarna innan, du gör båda benen och båda övningarna innan du vilar 1min. Sedan kör du nästa varv.
20×4/ ben Legcurl 6,5kg
20×4 Rygglyft
Det jag tänker på när jag tränar och ska fokusera på en muskelgrupp det är att försöka att prickskjuta den från alla håll och kanter. Så om jag skulle lägga upp ett bra rumppass enligt mig så skulle det innehålla dessa övningar:
Squats
Kicks åt sidan
Kickbacks
Leg curl
Höftlyft
Hip abduction i maskin
Rygglyft i maskin
Då tycker jag att man kommer åt rumpan överallt. Övre delen, undre, sidorna, mitt på, ja överallt! Sedan får man ju välja själv hur många reps, sets och med vilka vikter man vill köra. Sedan behöver inte ett pass innehålla alla dessa övningar men ett bra rumppass för mig innehåller dessa. 🙂

Sporttopp- Länk (den bästa ever och den är på rea!!!) // Tights- Länk // Skor- Länk


2 kommentarer2 kommentarer om “Pass nr 5- Prickskjut rumpan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Visst är det härligt med städat, tvättat och renbäddat i sängen? 😍

    Reply
  • Hur är din o Marcelos relation nu? Ni verkar vara goda vänner. Han skrev för ett tag sedan att du förändrats mycket (vilket är naturligt tycker jag vid en sån stor händelse som en separation) men tycker du att han har förändrats? 🙂 Han kändes mer ödmjuk “utåt sett” när ni var ilag tycker jag 🙂

    Reply