Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:37 | April 4, 2018

Pass nr 3 -Baksida lår och rumpa

Innehåller adlinks

Här kommer pass nr 3 som jag körde med min PT Kalle på >>WörkOut<< och idag fokuserade vi mycket på baksidalår samt rumpa. Jag har ju kört med honom i ett par veckor nu och i början fokuserade vi mycket på att bygga muskler så det blev tunga vikter med färre reps. Nu har vi då gått över till fler reps på lättare vikter men det man ska komma ihåg är att det fortfarande RM. Vilket då betyder Repetitioner Max. Det spelar ingen roll om du ska köra 6 reps eller 15, de sista du gör ska vara så tunga att du knappt orkar dom. 😉 Innan passet så smakade jag den nya NOCCOn och den smakade precis som man kan tänka sig att den smakar genom att bara titta på burken, Carnival! 😀
Jag börjar som alltid med att cykla innan passen, ibland kör vi omvända tabata medan andra gånger så är det bara för att bli varm i kroppen. Idag cyklade jag lätt som uppvärmning för att bli varm och sedan blev det även lite rörlighet innan vi körde igång de olika övningarna:
Pass:
15×4/ ben Leg curl med gummiband
12×4 Leg curl på roddmaskinen, 30kg (Detta går även att göra med pilatesboll utan vikter)
30st Raka marklyft 25kg
That’s it, mer än så gjorde vi inte idag och det kanske inte tycks vara jobbigt men det var det. De sista repsen jag gjorde blev jag så irriterad och arg för det sved som satan i musklerna vilket är bra för då vet man att dom får jobba. Men när det gör ont så blir jag arg och i vissa fall har jag svårt att använda den ilskan till att fortsätta kämpa på, då ger jag liksom upp och går och byter om. Men idag så fullföljde jag mitt pass. 🙂
Kost:
Innan passet åt jag tre kokta ägg samt drack en Nocco med koffein. Direkt efter passet så tog jag en proteinshake som jag drack under bilfärden hem och så fort jag kom hem blev det en låda >>Mealprep<<.

Leg curl med gummiband.
Kompressionstights- Länk // Tröja- LänkLegcurl på roddmaskin.Raka marklyft.Proteinshake direkt efter passet.Idag var det som ett hunddagis på WörkOut, jag älskar ställen där man får ta med sig sin hund. 😀


3 kommentarer3 kommentarer om “Pass nr 3 -Baksida lår och rumpa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I ett par veckor? Måste va minst en månad 😅
  Jag tycker den där ser ut att smaka som caribbean. Vad är skillnaden mellan dom, tycker du? 😊

  Reply
 • Båda smakar som en sportigare utlandsdrink men det är skillnad i smaken. Svårt att säga exakt vad skillnaden är men Caribbean är mer ananas och Carnival är lite mer som Fanta Exotiska frukter?

  Reply
 • Bra tränat av dig! Vilket härligt ställe, som tar emot hundar.

  Reply