Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | April 2, 2018

Color Wow – Dream Coat

Innehåller adlink

Nu äntligen kommer inlägget om produkten som jag hypat i några dagar- Dream Coat från Color WOW. Jag var på ett event på Diplomat för lite mer än en vecka sedan, jag fick träffa Chris Appleton som är Kim Kardashians hårstylist vilket var helt overkligt. När han gjorde om Kimmy K till en platinablond gudinna blev han legend, typ. Men han var där tillsammans med Color WOW för att presentera deras Dream Coat som blivit så hypad i USA.
Den här produkten lanserades under mars på den svenska marknaden och är Color WOWs senaste revolutionerade nyhet. Det är en banbrytande teknik som är från textilbranchen som gör Dream Coat till den första väderbeständiga året-runt-produkt som omsluter varje hårstrå och fungerar som ett anti-fukt och anti-statiskt  skyddshölje. Detta skydd förvandlar texturen, känslan och kvaliteten på håret.
Pris: 200ml 349kr 276kr >>HÄR<<

Nyckeln till att bekämpa friss och statiskt hår  är att kontrollera nivån av fukt och att kapsla in ytan på hårstråna men samtidigt behålla håret mjuk och smidigt. Dream Coat tynger inte på något sätt ner håret, den är lika lätt som vatten som sprutas från en blomspruta. Produkten innehåller en polymerteknologi som aktiveras av värme och som sprider produkten jämnt över hela hårets yta och när håret fönas bildas en vattenresistent yta som omger varje hårstrå en vattenavstötande regnrock. 😀
 

Det här är ett resultat som du ser och känner direkt. Produkten applicerar du i handdukstorkat hår och du behöver inte vara rädd att du överdoserar för den ger inte något som helst tungt eller klibbigt resultat.  Håret blir så glansigt men framför allt mjukt, det var den största skillnaden jag kände. Och trots att mina extensions är äkta hår så känner jag ju att stråna är lite mer rejäla än mitt egna då jag har riktigt skandinaviskt hår. Tunna tunna strån som lätt går av… Men löshåret blev typ lika mjukt som mitt egna hår, inga som helt tecken på att det blev statiskt och det höll sig verkligen så fint. Och glansen som mitt hår fick, alltså det blev så fin reflektion i mitt hår och det var så lyxig känsla! Det här är en produkt som jag rekommenderar alla frisörer att använda på sina kunder för att få dom att känna sig som million bucks! 😀
 


Det här programmet är ganska stort i USA och dom pratade om den här produkten utan att Color WOW ens visste om det. Dom tyckte att produkten var så pass bra att dom var tvungna att dela med sig av hemligheten till vackert hår och efter det här programmet sålde produkten slut i hela USA. 😀

 


11 kommentarer11 kommentarer om “Color Wow – Dream Coat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Spännande! Klickade hem den direkt 😍👌🏻

  Reply
 • Den är gryyyym!

  Reply
 • Är sidan säker att beställa ifrån? Så man inte får massa andra avgifter tex om det är en utländsk sida

  Reply
 • Jag har beställt därifrån förut utan problem med avgifter men produkten kommer även ut på Åhlens och Lyko inom kort 😀

  Reply
 • Hmm, spännande 😄

  Reply
 • Hej!! Super härlig blogg! Kan denna produkt ersätta hårinpackning eller fungerar den som ett komplement?

  Reply
 • Nej inte ersätta utan det är med en finishprodukt, så mer ett komplement 🙂

  Reply
 • Har oxå beställt! 🙂 🙂
  Funkar den att föna in i torrt hår med tro? Har hårtvättsdag inorgon men kommer nog inte få den på posten förrän i övermorgon 😛

  Reply
 • Hej!
  Hur ofta använder du den? Är de varje gång du tvättar eller en gång i veckan typ?

  Reply
 • Den håller i tre tvättar så efter var tredje tvätt 😉

  Reply
 • Hej, fungerar den på askblond hårfärg? Funderar på o klicka hem en sån.

  Reply