Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:45 | April 1, 2018

Glad Påsk och April, april…

Innehåller adlinkMin blus- LÄNK

Hej på er!
I fredags blev det väldigt få inlägg här på bloggen, eftermiddagen blev lite stressigt för jag skulle träffa någon. So sorry for that. Men nu är jag tillbaka och den här helgen har vart ganska jobbig för mig eftersom det vart vilodagar för mig. Jag har vaknat på morgonen och bara velat åka iväg och träna just för att jag mår så bra av det och tycker att det är så himla roligt men för att jag ska uppnå mina resultat och för att kroppen ska må bra så är det viktigt med vilodagar. Så det jag har gjort är egentligen bra tagit det lugnt, pysslat på lite hemma och även haft tid till att umgås med mina älskade tjejer!
I lördags när jag vaknade gjorde jag mina scrambled eggs, tog Stitch på en promenad sedan plockade Pischa upp mig och vi mötte upp resten av gänget på Mr. French. Vi hade bokat in oss på en påskbrunch och fasen vad mysigt det var. Alltså Mr. French är ett nice ställe att festa på men alltså ännu bättre att bruncha på, det är så himla fint och speciellt nu när dom byggt om och ändrat inredningen.
Så det var jag, Pischa, Åsa, Marjorie och Aki som käkade och vi satt där i fyra timmar och hade det supermysigt. Många av er har ju frågat varför jag inte umgås med dom tjejerna på ett tag och det har vart svårt att få ihop det på sista tiden just för att Pischa spelade in Biggest Looser. Hon är ju coach detta år och det är så jäkla coolt! Jag är så stolt över henne och dom kunde inte hitta någon bättre person för detta just för att hon har så bra synsätt på träning och jag är övertygad om att hon kommer att förmedla det i programmet. Sedan har alla andra haft fullt upp med jobb, resor och flyttar så jag är så glad över att vi fick till denna påskbrunch! Nu börjar det också lugna ner sig lite för alla och vi kan träffas oftare. <3
Btw idag är det första april så var lite extra vaksamma med vad folk säger, gör etc. 😀
Kramar


3 kommentarer3 kommentarer om “Glad Påsk och April, april…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här