Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:29 | April 1, 2018

Fuskpäls i vår!

Innehåller adlinks

Sitter och kollar in lite kläder på nätet, älskar alla fuskpälsar som är på rea! Jag tycker det är så snyggt att bära en maffig päls till en vårigare outfit. Tänk er en fräsch vit t-shirt, ett par tajta slitna jeans i ljusare tvätt, vita sneakers och en fet päls. Det är så snyggt!
Bingolotto står på i bakgrunden, jag sippar på en Nocco (koffeinfri) samtidigt som jag fyndar lite och mejlar runt till alla tips jag fått från er och av vänner gällande att flytta till utlandet. Wow vad peppad jag blev av alla era kommentarer! Jag vet ju att skulle det skita sig är det ju bara att flytta tillbaka och jag är i samma sits som jag var för 6 år sedan när jag ville från Östersund. Det gäller bara att ta sig i kragen, hitta rätt väg att ta sig iväg på. Så jag drar i alla mina trådar vad gäller att flytta, fick även ett mejl av mamma att hon ska flytta till Spanien längre fram, haha hade ingen aning men det hade ju vart hur roligt som helst att bo på samma ställe som henne.
Jag har verkligen insett att jag är antingen svart eller vit, för mig finns inget mellanting. Det finns liksom inget “lagomt”  så gäller det med allt. Allt, allt, allt! Det finns inget “ta det långsamt” eller “vi avvaktar och ser”, “is i magen” ni förstår. Antingen så kör man eller så hittar man på något helt annat och såklart finns det ju för- och nackdelar med detta. Fördelarna är ju att jag alltid får saker gjorda och det blir för det mesta alltid bra. Nackdelarna är ju om det är fler inblandade, då blir det sällan bra. När jag jobbar själv och går all in går det alltid som jag vill. Men så fort jag ska göra ett projekt med någon annan ja då skiter det sig 9 gånger av 10. Så jag kommer att passa på att reka allt nu i maj och fan spika vintern i utlandet med Stitch. Det blir hon och jag och ett par oförutsägbara månader. 😀

1. Länk // 2. Länk // 3. Länk // 4. Länk1. Länk // 2. Länk // 3. Länk1. Länk // 2. Länk // 3. Länk


9 kommentarer9 kommentarer om “Fuskpäls i vår!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Blir det Spanien så ses vi nog. Kul ! 😊

  Reply
 • Är det sant? Vart bor du? Mejla mig: [email protected]

  Reply
 • Jag inte kommit så långt ännu. Men vill ditt när det blir kallt igen. Några månader.

  Reply
 • Har du Stich på heltid nu?, Marcelo har “gett upp vårdnaden”?☺ tänker apropå planerna..

  Reply
 • Ja jag har tagit på mig det ansvaret men behöver jag hjälp så kan jag alltid ringa honom!

  Reply
 • Ja såklart du ska. Gör det bara. Krävs inte så mycket planering. När jag var 21 flyttade jag till Tyskland, hade lyckats hyra ett rum som inneboende hos en bekants bekant. Och hyrt ut min lägenhet i Sthlm. Och så åkte jag. Så härlig känsla att komma dit ich tänka ”jaha, och nu då..?” Så fritt! Slutade med att jag gick runt och sökte jobb, fick ett toch lärde känna folk som jag var ute och festade och hade kul med. När jag var ”klar” sade jag upp mig och åkte hem. Så glad över de erfarenheten då den visar att allt är inte så krångligt som det låter. Det är bara att göra! Lycka till!

  Reply
 • Åh kom på ett til exempel. Var i USA på resa med min syster i 3 veckor, sista dagen träffade jag en kille som bodde i LA. Han bönade mig att stanna så jag struntade i hemresan och flyttade in hos honom ist. Lärde känna staden, lekte ”hemmafru” i hans stora våning och låg vid polen och läste hans manus (han var regissör). Efter några veckor åkte jag hem men sen möttes vi upp igen i Paris och Schweiz och jobbade lite ihop. Så kul att bara göra, även om inte förhållandet varade längre än några månader 😊

  Reply
 • Klarar du dig utan vänner och familj? Det skulle inte jag göra 🙈

  Reply
 • Man lär ju alltid känna nya. 😀
  Tiden är inte avgörande hur bra en vän är, egentligen. Jag har träffat så många nya människor senaste året som betyder mer för mig än de som jag lärde känna när jag var yngre 🙂

  Reply