Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | March 26, 2018

L´Orèal Stylista av Influencers

Innehåller adlink

Ingen missade väl när L´Oréal COLORISTA kom till Sverige förra året? Nu i mars kom nästa stora lansering på hår och även denna gång var det influencers som stod bakom inspirationen till de nya innovationerna. I den nya serien, STYLISTA så finns allt för att kunna skapa din drömfrisyr med åtta stylingprodukter som passar för olika hårtyper och frisyrer. Här finns allt från hårmjölk som får dina flätor att hålla hela dagen till ett serum som ger värmeskydd och motverkar frissigt hår.
Jag tycker att det är så kul att allt fler företag vänder sig till oss influencers för att skapa och nå ut. Det är inte många av oss som har mer än en gymnasial utbildning men ändå får vi skapa egna klädkollektioner, hudvårdsserier och appar, vi ser inte ut på ett speciellt sätt men ändå får vi gå som modeller på D&G fashion show och det är fasen coolt. Det finns liksom ingen mall för hur en influencer ser ut och är och det gör nog att många känner igen sig i oss och på så sätt blir inspirerade och lyssnar på vad vi har att säga. Många tar väldigt bra ansvar och lyfter fram viktiga saker som att börja använda skönhetsprodukter som är veganska och cruelty free, äta mer ekologiskt, koppsideal osv. Och eftersom vi har så stor påverkan på människor så märker företag av detta och börjar anpassa sig mer och mer. Visst finns det en hel del kvar att arbeta på men företagen är på rätt väg och det är så himla häftigt att se. 😀
Alla produkterna finns att köpa online men även på Åhlens. Kostar 99kr men just nu har du 20% rabatt >>HÄR<<
The Braid Milk ska hjälpa dig att få till de här maffiga boxarflätorna som vi bara ser på Instagram. Preppa längderna med denna produkt som gör att du får ett bättre grepp om håret, gör det mer följsamt, stabilt och ser till att dina flätor håller hela dagen.
The Beach Wave Mist är en produkt som ger dig samma resultat som när du spenderat en heldag på stranden. Fördelen med denna mist är att den gör håret texturen utan att kladda.När håret börjar bli lite för skitigt för att ha det utsläppt är det enkelt att bara dra upp det i en boll på huvudet. Men för att den ska kännas fylligare och maffigare så har L´Orèal skapat The Big Bun Gel-Spray. Det ger textur och fyllnad till håret så bollen sitter på plats.Vill du skapa ett mjukt långt svall med en fin glans så applicerar du bara The Sleek Serum i längderna på håret. Produkten gör även så att statiskt håret ligger på plats utan att den ger en kladdig finish. Serumet har också en härlig och mysig doft av hav och mysk.Ett lockigt hår är inte det lättaste att ta hand om, det kan kännas torrt, frissigt och svårt att kontrollera. Denna produkt hjälper till att få dina lockar mer definierade, strukturerade, du får en fin glans utan att håret känns torrt eller kladdigt.Volym och textur är något som jag själv alltid vill ha i mitt hår. The Big Hair Spray hjälper till med just det utan att håret på något sätt blir stelt och hårt. Vänd huvudet upp och ner, spraya, ruffsa och du är ready to go!


6 kommentarer6 kommentarer om “L´Orèal Stylista av Influencers”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad roligt!! Ska kolla in 😀

  Reply
 • Hårmjölk har jag verkligen aldrig hört talas om. Måste testas! 😄

  Reply
 • Jag köpte The Sleek Serum och måste säga att det inte imponerade. Inget direkt fel på produkten, men nån glans ser jag inte röken av och känslan blir lite kladdig.

  Reply
 • VARNING på dessa produkter dom förstörde mitt hår

  Reply
 • Varför förstörde dom håret?

  Reply
 • Mitt hår blev välldigt risigt och tort

  Reply