Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:09 | March 19, 2018

Jag är nominerad i Iconfest och Lifestyle Awards!

Klicka på bilden för att komma till röstningen!

Min mejl känns som en finne, ju mer jag är där och rör desto mer växer den. Dock hittade jag detta mejl som jag helt missat och det är att jag är nominerad i hela sex kategorier i Icon Fest som är en ny stor Influencerfest. Man kan även köpa biljetter dit om man inte är influencer men är sugen på att gå.
Jag pratade med Xenia om detta för några dagar sedan att det är så trist att alla dessa bloggalor har dött ut. När jag började blogga kändes det som att det var galor hela tiden och det var så kul! Finest Awards var ju som Influencernas Oscarsgala. Alla var där och vad som hände på efterfesten stannade på Cafe Opera. 😉

Jag fick ju äran att leda näst sista Finest Awards, det var så häftigt! Skulle plugga in typ 7 A4-sidor så varje dag på gymmet cyklade jag med manuset framför mig och det gick ju hur bra som helst. Det året blev jag även överraskad på scenen då jag vann Årets Beautybloggare. Det är det största priset för mig, jag var så chockad och glad att jag vunnit det största priset inom min kategori. Jag hade svårt att ta in det, det var det bästa kvittot på att det jag gör är bra!Året efter så vann jag också pris på Finest Awards som Årets Toppblogg, även det var häftigt. Dock var det sista gången det var en riktigt stor gala för oss Influencers… Däremot så var jag även nominerad som Årets Skönhetsprofl i Social U som jag även vann, det var också skitcoolt! Det var nere i Malmö så det var superkul att få åka dit ner och ta emot pris. 😀

Men som sagt, de stora galorna har liksom försvunnit de senaste åren men nu börjar dom komma tillbaka. Snart är det dags för Iconfest där jag nu är nominerad i hela sex kategorier. Dock känner jag att Årets Snapchat och Årets Youtube inte är något som jag själv kan backa. Först och främst använder jag inte Snapchat, haha, utan endast Instastory. Så hade det funnits så hade ju det var konstigt om jag inte var nominerad i det med tanke på hur flitig jag är där. 😉 Och sedan min YT-kanal, well den kanske vi inte ska snacka om… Årets Social Impact kanske inte heller stämmer in… Alltså hade jag fått nominera mig själv hade det nog bara vart Årets blogg för det är där jag är som mest flitig, uppdaterar konstant och känner att jag levererar. 😉 Så om ni känner för att lägga en röst så får ni mer än gärna göra det. Ni kan även in och kika på den andra som är nominerade för det är en hel del bra Influencers att välja på. 😉

Klicka på bilden för att komma till röstningen!

Sedan har vi Lifestyle Awards som jag verkligen ser fram emot. Där jag är nominerad som Årets blogg så där kan ni också gå in och lägga en röst på de som ni tycker förtjänar att vinna lite priser. 😉
Så vi har en rolig vår att se fram emot och glöm inte att gå in och rösta, stötta och supporta era favoriter. Trots att vi har ert stöd genom att ni går in och läser våra inlägg, ger oss en like på Instagram eller vad det nu kan vara så betyder det så mycket om ni orkar klicka på “rösta” också. Man kan rösta en gång om dagen så håller tummarna att just er favorit vinner! 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “Jag är nominerad i Iconfest och Lifestyle Awards!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka datum är bägge galorna??
  Kul att du har så många nomineringar.

  Reply
 • Hur seriösa är de nomineringarna, om man är nominerad i sånt man ej använder ?

  Reply
 • Ja exakt ! Var det inte nittio bloggare som i princip var nominerade i alla kategorier ! och du kan dessutom nominera vem som helst … vare sej dom bloggar eller ej , Hihihihi Så seriöst är detta 🙂

  Reply
 • Haha ja så är det, detta är bara lurendrejeri. De har nominerat varenda kotte som har en blogg/youtubekanal bara för att ni ska tro att ni är the chosen ones och skriva om det. Smart men fult gjort!

  Reply
 • Villket skämt ,,men det gynnar dom att nominera dig

  Reply
 • Hur seriöst är detta, måste vara ett skämt, är det sant eller är det någon som hittat på!

  Reply