Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | March 16, 2018

Spraya bort gula toner

Innehåller adlinks

Det är väldigt få blondisar som klarar av att hålla håret blont utan gula skiftningar. Jag tvättar mitt hår ungefär två gånger i veckan och då är en av gångerna med silverschampo för att hålla håret kallt.
Schwarzkopf har lanserat Blonde Anti-Yellow Color Spray som är en balsamspray med violetta pigment som neutaliserar gula skiftningar. Jag har testat den men tyvärr kan jag väl inte säga att jag är positivt överraskad. Den enda effekten jag såg var att mitt hår blev lite lila och det var liksom inte så lätt att fördela så resultatet blev jämnt. Sedan har jag inte så jättegult hår men de små gula skiftningarna jag hade neutraliserade inte sprayen lika bra som ett silverschampo och då ser ni även i flaskan att jag har sprayat ganska så mycket.
Doften är helt fantastisk och man känner den hela tiden, det känns som efter ett frisörbesök men resultatet var dessvärre inget vidare. Så dras man med gula skiftningar i håret så lägg pengarna på ett riktigt bra silverschampo och en av mina personliga favoriter är Joico Color Endure Schampo, en produkt som levererar! 😉
Pris: Blonde Anti-Yellow spray 99kr >>HÄR<<
Joico Silverschampo 189kr >>HÄR<<

Före, sprayat, efter när det torkat.


2 kommentarer2 kommentarer om “Spraya bort gula toner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad vackert hår du har. Ha en trevlig helg nästa vecka ska det bli plusgrader. Äntligen. Kram. 😊😇

    Reply
  • Vad hände med ditt och Xenias projekt du skulle presenterat för ett tag sedan? Det som du skrev så mkt om ett tag att ni satt uppe flera kvällar/nätter och fixa med det? Blev det inställt eller vad hände ? Frågar innan men inte fått svar…

    Reply