Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:44 | March 16, 2018

Blommor, fransar & tårta

Innehåller adlinks

Då var det fredag eftermiddag. Jag har vart och tränat och idag blev det ett högintensiv pass, det är inte dom roligaste passen. Jag gillar när jag får känna mig stark som när jag ska maxa men de bästa resultaten får man ju av att kombinera. Så det är bara att bita ihop och tänka positivt, det är ju bara 4% av hela det här dygnet som går till att träna och det gör mer nytta än skada med kroppen. 😉
Efter det åkte jag till veterinären med Stitch för att ta rabiessprutan. Hon kommer ju att åka med mig till Marbella den dagen jag drar. Jag kommer nog vara borta hela maj och sedan vara tillbaka i juni igen för jag vill verkligen inte missa vad sommaren har att erbjuda i Stockholm. 😉 Det visade sig då också att Stitch fått tillbaka sin Demodex så hon fick nya tabletter igen. Demodex är hudkvalster som alla hundar har men vissa hundar som är känsliga kan få problem av dom och BTs är en vanlig ras som drabbas av det och Stitch har fått det igen. Så det är bara att medicinera henne igen och hoppas på att det blir bättre! 🙂
När jag kom hem hade mina veckoblommor levererats från >>Norr mälarstrands blommor<<, jag prenumererar ju på blommor så varje fredag kommer färska säsongsbaserade snittblommor och förgyller mitt hem. Perfekt inför helgen! Denna gång fick jag hem franska tulpaner och tistel. Anemoner från Italien, ranunklar och stjärnflocka. Tänk er vad jag kommer att vara expert på blommor efter detta. Min favorit är helt klart den första buketten jag fick hem till köksbordet, den med kvistarna. Jag gillar ju att ha buketter som är lite udda på köksbordet men jag älskar också variationen på alla buketterna då det gör sådan skillnad i hemmet. 🙂
När blommorna kommit på plats plingade det på dörren, där står en söt budbärare med en liten kasse i ena handen och en TÅRTA i andra. Jag fick en chock och blev lite smått nojig. Vad fasen ska jag göra med tårtan, kommer den in i mitt hem är det kört då jag är en sucker för sötsaker. Jag tackade och tog emot, ställde tårtan på bordet och tog avstånd. Vad fan skulle jag göra? Jag använde den som rekvisita sedan packade jag in den direkt i kartongen och nu står den i kylen…och ropar på mig. Haha! Men jag vet en tjej som kommer bli glad efter jobbet, jag ska se till att Xenia får smaska i sig denna för hon om någon kan hantera sötsaker. 😉
I kassen låg för övrig mina tre favoriter från >>Sweed Lashes<<. Mina absoluta favvisar är “All black 8, 10, 12mm” just för att man kan bygga och forma ögonen lite hur man vill. Plus att det är superlätt att sätta att till och med den mest ovana klarar av det. 😉
Nu ska jag åka och hämta lite mat, det är så att jag har börjat prenumerera på matlådor också. Hej och hå vad jag går all in, jag älskart!


10 kommentarer10 kommentarer om “Blommor, fransar & tårta”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, nej, hoppas hon blir kvitt överkänsligheten! 😞
  Vi får ofta tårta osv på jobbet men jag tycker inte om fina tårtor och bakelser, så det är lätt att stå emot. Jag är mer en sån som gillar köpekakor, typ ballerina osv 😝

  Reply
 • Haha! Lättare ändå med tårta än typ smågodis som är så lätt att “bara ta en av” 😂
  Undrar lite om du satsar på att göra någon tävling/lopp eller liknande? Tänker mig typ något hinderbandelopp? Tror att du hade varit grym på det! 😀

  Reply
 • Oh, så fina! Måste bara fråga, vart kommer vasen som står vid spegeln från? Den är så vacker 😀

  Reply
 • Tror den kommer från blomsterlandet?

  Reply
 • Enligt bloggbevaknings kommentarer så var det någon som dig och Erkan ta in på Diplomat igår – schhh! :-*

  Reply
 • Killen med stålar 🙂

  Reply
 • Hur länge har du och Erkan Zengin dejtat? En fågel viskade i mitt öra att ni checkade in på Diplomat igår 😉
  Såååå kul att ni träffat någon, you go girl! 😀

  Reply
 • Jaså här är det en “liten fågel” som viskat i ditt öra ! men på bloggbevakning så skriver du att det var du som såg dom checka in på diplomat ?? Sen är jag så nyfiken på varför man kastar sej på tangenterna och skriver saker till en skvallerblogg om sånt som inte är bekräftat eller ens sant ? mår man bra i själen över att få “sätta dit nån ” ? Intressant att höra vad och varför du Ylva får ut av det .

  Reply
 • WTF? Dejtar hon honom?! Herregud om det är sant, vilken uppgradering från marcelo!!

  Reply
 • Visst är han gift, men jag kan ha fel!
  Tycker det är dåligt att man måste skriva så om Marcelo, tyker man ska inte skriva skit om honom, han är en bra kille(obs det tycker jag
  så jag behöer inga motkommentarer)!

  Reply