Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:07 | March 9, 2018

Hur jag förbereder mig för helgen!

Innehåller adlinks

Då tar vi helg!
Jag har tränat på WörkOut med Kalle och idag körde vi en hel timmas bålpass, det var inte lätt. Den känslan när man ligger och kottar bålen och sedan försöker ställa sig upp är som när man dricker alkohol sittandes och sedan reser man sig upp för att gå. Det går åt helskotta. Så när jag skulle ställa mig upp första första övningen så krampade mina magmuskler, jag gav vika direkt och kunde inte hålla mig för skratt vilket gjorde det hela ännu jobbigare haha! Men det var ett skönt pass, nu är jag hemma och ska förbereda mig inför kvällens äventyr.
Kl 18 ska jag och Xenia till Supper för att käka och sedan åker vi till Tele2 där The Chainsmokers spelar. Alltså dom är ju sååå bra och jag är så taggad inför kvällens konsert. Och inte nog med det, ni kommer ju självklart kunna hänga med oss backstage på min >>Instastory @akaannica<<. Så har ni inte biljetter till ikväll, vilket jag hoppas att ni skaffat, så får ni hänga med på mina klipp istället.Jag tänkte visa er lite av min standardrutin som jag kör inför varje helg. Jag börjar ju redan fixa mig på torsdag kväll genom att tvätta håret, peela kroppen och epilera mig för att få bort allt hår. Sedan på fredagen efter träningen så hoppar jag in i duschen, peelar mitt ansikte och sedan när jag är klar så lägger jag >>Mesoestetic Anti- Stressmask<<.
Under tiden den sitter på BUSar jag mig med min favoritprodukt >>Cocoa Brown<< som ger färg direkt. Denna ska man ju tvätta av så när jag tvättar av min ansiktsmask, ca en timma senare, så tvättar jag även kroppen från BUS. Efter det är jag redo för att sminka mig, locka på håret med >>GHD 32mm<<, mixa min parfym med N.C.P. Olfactives och bli snygg inför helgen! 😀
Har ni några standardrutiner inför helgen?


12 kommentarer12 kommentarer om “Hur jag förbereder mig för helgen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Annica, får du aldrig inåtväxta hårstrån av att epilera? Jag har epilerat i över ett år (benen) men har fått ge upp det nu. Använde en kroppslotion med BHA som hjälpte lite men ändå inte helt. Var för många strån för att plocka alla med pincett också, de satt även så djupt så fick alltid små “sår” av det. Har du något tips eller får jag helt enkelt gå tillbaks helt till rakhyvel? 🙁

  Reply
 • Kan inte du göra en video där du visar hur du lockat håret samt sminkar dig inför en kväll på stan? Såg din story på instagram precis och du var verkligen sp snyggt fixad!

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag tycker att du alltid är så jävla snygg i håret. Skulle inte du kunna visa hur du lockar håret? Finns ju hur många sätt som helst!
  Grym är du. Puss och kram!

  Reply
 • Förutom torrborstning av kropp innan dusch, smink, hår osv varje dag brukar jag ca var tredje dag göra en ler eller morotsinpackning i håret, ansiktsmask med fukt, epilera mig, fixa fötterna, använda tandstrips för vitare tänder.
  Sedan peelar jag kropp och ansikte, tvättar håret, smörjer in mig och det brukar jag göra på kvällen så jag hoppar ned i rena sängkläder efteråt.
  Låter kanske stört att byta sängkläder var tredje dag men har ju en hundtjej som myser med mig i sängen + att jag svettas tyvärr ofta nattetid.
  Ska jag ut använder jag finare märken av allt, känns så extra lyxigt då. Fixar även håret lite snyggare och använder bus samt någon extra god parfym.

  Reply
 • Hej! Jag har prövat den där brun utan sol 2 ggr men lyckas inte få något resultat. Smörjer på den med en sån handske, låter den sitta i en timme och duschar sedan av. Efteråt samma bleka kropp som innan 😂 något tips? Tack 😊 kram Anna

  Reply
 • Ju längre den sitter desto mörkare, så blir du inte brun på en timme – låt den sitta flera timmar eller sov med den och duscha på morgonen 🙂

  Reply
 • Ser ingenstans att den ska duschas av efter applicering? Jag har också den men låter den sitta och så ökar färgen lite efter nån timme. Tar olja på ögonbryn och handflator, använder handske och smörjer in. Sedan låter jag det vara och går iväg.
  Däremot när jag sedan duschar på kvällen så försvinner den. Personligen är jag inte så förtjust i den, jag tycker den färgar av sig lätt på kläder om man blir varm. Gillar Apotekets bättre då den håller flera dagar och inte kladdar på sängkläder. Eller kläder om man svettas.

  Reply
 • Då får du nog ta och läsa om beskrivningen igen för det står klart och tydligt att man ska duscha 1-3 timmar efter applicering.

  Reply
 • På sommaren låter jag Cocoa Brown sitta i över natten och sen duschar jag av den på morgonen! Älskar denna produkt! Nu när det är vinter hoppar jag den helt. Tycker det ser för onaturligt ut nu när det är vinter, den är bara fin när man redan har en brun grund. Alltså på mig ser det inge bra ut på vintern. Sen, jag som är så anonym och inte syns i pressen känner ingen press att vara brun o fin året om! 😀 😉 *har sina fördelar IBLAND att vara en “nobody” * 😉

  Reply
 • Längtar efter att träna mage men det dröjer det ett tag till nu 🙄

  Reply
 • har precis samma helgrutin som dig, eller ungefär. på torsdagen brukar jag raka hela kroppen och tvätta bort BUS rester. Tvättar håret och applicerar ny BUS. Ibland filar jag hälarna och smörjer in fötterna i olika fotkrämer, färgar brynen, plockar brynen osv också. Älskar rutinen!

  Reply
 • Heej fina du! Skulle verkligen bli sååå glad om du ville länka eller lägga upp en bild på fransarna du hade igår! Dom var så himla fina! Jag har haft fransförlängning i flera år men vill testa lösfransar nu istället, har så svårt för att hitta fina lösfransar.. Följer dig på instagram och såg att du hade länkat dom där men när jag tryckte på länken så kom jag direkt till hemsidan istället.. kram!

  Reply