Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:21 | March 6, 2018

Nu kan du se de bästa Reality Showsen!

Innehåller adlinks

Förra veckan så bjöd Daniel över mig och ett par andra härliga brudar hem till sig på lite slumber party, detta var i samarbete med >>Hayu.com<<. Vi alla hade fått varsina mjukisdressar, alla kröp ner i soffan med snacks framför Kardashians senaste säsong. 😀
När jag fick höra om hayu blev jag så förbaskat glad för som ni kanske vet älskar jag ju verkligen reality, och speciellt Kardashians. Och jag vet att många av er också gör det så nu ska ni få höra varför jag är så glad över detta samarbete:
->>HayU.com<< är en streamingtjänst där du kan se över 150 olika reality shows med över 5000 avsnitt.
-Registrerar du dig så får du en månad gratis och sedan kostar det 49kr i månaden. Och det är inte som ett gymkort med uppsägningstid nej, nej. Du har ingen bindningstid alls så du kan säga upp det när du vill.
-Du kan ladda ner avsnitten och se dom i offlinemode, perfekt när du tex ska flyga.
-Du kan kika på din smart-tv, telefon, iPad eller dator.
-Nya avsnitt kan streamas samma dag som de släpps i USA
>>HayU.com<< hittar du shower som tex Keeping Up With The Kardashians, Million Dollar Listing, Vanderpump Rules,  Lifeof Kylie, Hollywood Medium with Tyler Henry, Botched mfl. Förstår ni hur lycklig jag är samtidigt som jag vet att detta är min största fiende eftersom jag kommer att för första gången på länge bänka mig framför tvn på dagarna haha! 😀
Så har du saknat att titta på reality lika mycket som jag så passa på att registrera dig, dra ihop ett gäng vänner och kör realitymaraton med massa härligt snacks till helgen! 😉
Tävling!
Eyy! Jag får ju inte glömma det bästa av allt. Jag får tävla ut en kod som ger 6 månader gratis prenumeration till en av er. 😀 För att delta i tävlingen:
-Motivera varför just du ska vinna
-Dela gärna med dig av vilken realityserie du gillar mest! 😉
Vinnarna är dragna och det blev Elin Lindholm, du kommer att få ett mejl inom kort. Grattis! 😀

 

 

Presentation av tjänsten innan vi bytt om till härliga myskläder. 😀Vi hade även en liten tävling om vem som kunde mest om Kardashians gissa vem som vann. 😉
#Nörd


30 kommentarer30 kommentarer om “Nu kan du se de bästa Reality Showsen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har dom undertexter?

  Reply
 • jag undrar också det..

  Reply
 • Du SKOJAR! Alltså jag har LETAT efter ett sätt att se alla Vanderpump Rules, detta är fan drömmen! 😍😍😍

  Reply
 • Jag skulle gärna vilja vara med o tävla, för jag har länge känt att det saknas bra streaming tjänster. Och alla dessa hemsidor har mer eller mindre stängts ner, så är så himla himla glad och taggad på att kunna använda denna tjänsten! Det behövs just nu på marknaden då utbudet är otroligt litet. Så skulle bli överlycklig att få vinna det här.
  Mina favorit serier är Younger, Life of Kylie och Keeping up with the Kardashians. Kram!

  Reply
 • Min favorit är Vanderpump rules, och att de finns här är ju drömmen 😍 Jag är mammaledig just nu och det blir mååånga timmar framför Tv:n så detta vore verkligen en vinst som skulle nyttjas till fullo!

  Reply
 • Åh, trodde bara det var jag som var förälskad i den serien! :D/Tessan

  Reply
 • Jag och min pappa (japp, du läser rätt) äääälskar att följa Kardashians!!!
  Då finns det alltid nåt att prata om 🙌🏼

  Reply
 • Jag ÄLSKAR reality serier! Egentligen lite för mycket för mitt eget bästa. Hade varit grymt att få prova HayU gratis i 6 månader så man kan titta ifatt alla serier som ännu inte visats i svenska kanaler.
  En av mina favorit serier är Housewifes of Beverly Hills☺️

  Reply
 • När jag läste om den här streamingtjänsten signade jag upp mig direkt! Det har gått drygt en vecka och har redan kollat alldeles för många avsnitt av Vanderpump rules som definitivt är favoriten. Anledningen till varför jag skulle vilja vinna är för att det blir alltid tajt i budgeten med en extra kostnad när man endast lever på sitt csn, gymnasielivet haha.

  Reply
 • Kan man kasta över avsnitten från mobil till teven? 😘

  Reply
 • Åh, jag skulle sååå gärna vilja vinna! Jag är ensamstående 2-barnsmamma med en ganska tight ekonomi.. För att få ihop livet med allt vad det innebär med heltidsjobb, 2 barn, aktiviteter, mat, kompisar, kärlek & träning, går jag alltid upp 4,45 varje morgon för att hinna med ett pass på motionscykeln innan barnen vaknar & kräver all uppmärksamhet. Den stunden på cykeln skulle bli oändligt mycket roligare med ett gött avsnitt av ex Kardashians genom HayU (istället för att stirra in i väggen då det inte går nåt kul på tv vid den tiden..)! Kram Elin

  Reply
 • Tänkte vara med och tävla men såg denna kommentaren och skippar det. Känner inte dig Elin men utifrån din kommentar tycker jag att du ska vinna 🙂

  Reply
 • Tänkte också vara med och tävla men så såg jag Elins kommentar och tycker hon förtjänar att vinna. Skippar att tävla själv och lägger min röst på dig Elin! Heja dig som kämpar på med barn och träning och jobb – tycker du representerar så mycket styrka <3

  Reply
 • ÅÅÅH JAA! Jag ligger såååå efter med allt som har med serier att göra! Jag var en stortittare tidigare men i och med att jag och min sambo har renoverat vårt hus och bott hos mina svärföräldrar under tiden (ett år!!) så ligger jag verkligen efter! hade varit perfekt för att ta igen all Kardashians, Vanderpump Rules, Hollywood Medium och Catfish!!

  Reply
 • Jag skulle gärna vilja vinna då jag älskar att följa dramat i Vanderpump rules. 😁 Men jag kan tyvärr inte se den senaste säsongen då tv3 inte sänt Vanderpump rules på väldigt länge.. så då skulle denna tjänst verkligen underlätta!☺

  Reply
 • Åh vilken tävling🙏 Hade passat perfekt då ja skulle kunna smyga i väg o streck kolla kardashian utan att sambon skulle gnälla!!
  Kardasihan is the shit 😻

  Reply
 • YAAAAAAAAAAAS! hehe givetvis keeping up with the kardashians OCH hollywood medium 😀
  finns ingenstans att se det… så hade ÄLSKAT! håller mina två skånska tummar! <3

  Reply
 • Jag ska under slutet av mars resa på egen fot (OSD-ARN-BCN, BCN-ARN-OSD och sedan samma tur och retur fast med slutdestination Edinburgh) och har därför ingen som jag kan surra med, DRÖMMEN vore att kunna plöja serier – speciellt favoriten KUWTK som man bara inte kan få nog av!

  Reply
 • Jag är gärna med och tävlar.
  Jag som är arbetslös (pga sjukdom) är hemma mycket, och serier är ju ett av de bästa sätten att få tiden att gå. Jag gillar att kolla Kardashians, och är nyfiken på Life of Kylie! Jag gillar faktiskt den familjen, dom har ju lyckats bli så stora så nåt kan dom ju 😉

  Reply
 • För att jag ääälskar realityshows! Är seriöst lycklig nu haha, har letat överallt efter att få se vanderpump rules senaste säsong utan resultat.. Äntligen en streamingtjänst som är grym!
  Favoriterna är Vanderpump rules & Kardashians, även alla former av the real housewives 😉
  Hoppas hoppas <3

  Reply
 • Jag BEHÖVER vinna! Har flyttat hem till pojkvännen i hans orangea lägenhet (med bårder!!?!!!?!?!) för att spara pengar eftersom vi vill köpa hus. Det innebär att vi sparar in på allt, snålar och gnetar. Min favvo-serie är Kardashians – tänk vad jag skulle kunna drömma bort mig från den här lägenheten! (Nämnde jag att han har blåbetsade dörrkarmar och lister? Gahhhhh!!!!!

  Reply
 • Nu låter jag negativ men en kamrat signade upp när det kom för någon vecka sen och hon lyckas inte säga upp det. Hon insåg att det tog för mycket tid från hennes studier så hon sa upp tjänsten efter 3 dagar men hon får ingen bekräftelse på att tjänsten är uppsagd.
  Det har gått 5 dagar nu och hon har mailat dom flera ggr.
  Vore bra att få höra andras åsikter om det, man måste ju lämna ifrån sig kortuppgifter innan man får sin fria månad och det är ju lätt för dom att bara dra från kontot. Men än är det nog ingen som sagt upp det, kamraten var rätt snabb med det 🙂

  Reply
 • Gilla sidan på Facebook.. skriv sedan på Messenger dom svarar snabbt

  Reply
 • Jag skulle vilja vara med och tävla 👏🏼 Jag är just nu mamma ledig och när bebis sover skulle jag tycka det vore skönt att kunna slappna av och kolla lite på bra tv!! 😃 jag älskar kardashian 💁🏼‍♀️💅🏼💃🏽👜👠 men innan jag blev gravid så jobbade jag mycket och under graviditeten mådde jag väldigt dåligt och hade mer sovtimmar på dygnet än vakna och sen när vår lilla tjej kom så spenderade vi några veckor på sjukhuset med henne så jag har några avsnitt att kolla ikapp 🙈

  Reply
 • För jag älskar att kolla på serier!
  Mitt liv består typ av jobb, gå och träna sen sätta mig i soffan och kolla på serier. Har “förbud” att kolla på mina serier på vardagarna för annars har jag inte så mkt att se då jag plöjt igenom så mkt.. xD
  Mina favoriter är Kardashian och Revenge body by khloe 🙂 Perfekt att plöja dessa under vardagarna…

  Reply
 • Kardashianseg kammar hem första plats 😍
  Andra plats tjuvar vanderpump rules 👌
  Det känns som jag har sett ALLT på netflix osv,
  Jag älskar serier, då jag studerar om dagarna vill jag gärna ha något att koppla av med på kvällen efter att ha kommit hem från gymmet 😇 håller tummarna! Och Annica, du är så vacker och inspirerande på alla sätt. Så tack för att du finns 💕😘

  Reply
 • Kardashians*

  Reply
 • hollywood medium, <3<3<3<3<3<3
  jobbar dygnet runt, 10.00-00.00 varje ons-sön… så mina mån och tisdagar är mina pride and joy. and i need my hollywood.
  missar alltid det på tv då jag jobbar, och även alla andra serier som finns 🙁

  Reply
 • Älskar att det äntligen har kommit en streamingtjänst med alla grymma realityserier! Har inte kunnat se mina favoritserier, Kardashians och Vanderpump rules, på snart 3år då jag flyttade till studentlgh där jag varken har kanal5 eller 11 som sänder de bästa serierna. Så med en tajt ekonomi och knappt några tv-kanaler vore det guld värt att äntligen få se ikapp alla missade avsnitt från de senaste åren 😍

  Reply
 • Wow, hoppas inte det är för sent att tävla För jag är SÅÅÅ gärna med. Som en tjänst som att gjord för mig. Det jag gillar mest är faktiskt million dollar listing, har alltid drömt om att bli mäklare och det är så härligt att då och då kunna få drömma sig iväg lite! 😀 hoppas på tur ! Kram

  Reply