Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:00 | February 28, 2018

Rensa tarmarna


Imorse hade jag glömt att ställa alarm på mobilen men ändå vaknade jag runt 9, det börjar likna något. Förut hade jag min inre alarmklocka som gjorde att jag vaknade 7 och det är så skönt för man får så många fler timmar att jobba på just på förmiddagen och sedan kan man chilla mer på kvällen.
Dagen idag ser ut som så att jag har PT-tid kl 13 och sedan 15:30 kommer gardinfirman som satte upp mina gardiner för att se om dom kan hänga upp så det blir wyveeffekt istället, jag tycker det ger ett lite mjukare intryck om man har det. Jag kan inte ha megavågor men något mindre hade blivit bra det med. Jag fungerar ju så att jag har en bild i mitt huvud hur jag vill ha något, även om jag blir rekommenderat att ha något annat så vill jag ändå testa för att se och det slutar ofta med att det ändå blir bra. Jag är ganska ensvis och har vart det, vissa kan tycka att det är en jobbig egenskap men har man den själv så är den guld värd för den gör att jag aldrig ger upp!
Idag startar jag dagen med mina 3 scrambled eggs och 1msk grädde, lite salt och krydda och shottar linfrön i vatten. Kalle rekommenderade mig att starta några dagar med en shot linfrön på tom mage för att rensa tarmarna. Mycket av det vi äter sätter sig i små fickor i våra tarmar och linfröna kan hjälpa till att rafsa med sig lite av det ut ur kroppen. 🙂
Har ni något roligt för er denna onsdag?


5 kommentarer5 kommentarer om “Rensa tarmarna”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Annika! Vilken firma är de du vänt dig till angående gardinerna? Såå fint!

  Reply
 • Mywindow 🙂
  Tack!

  Reply
 • Funkar linfrön då ? Hur mkt vatten å linfrö ska man ha ? Borde testa så man kan sköta magen 🤭🙈

  Reply
 • Nu är det inte mig du frågar men jag blev rekommenderad 1 msk linfrö i 1 dl vatten av en dietist så det kör jag på. Lite obehagskänsla att få i sig det då jag sköljer ned det omgående och fröna gärna vill stanna kvar i munnen 🙂 så ibland blir det lite extra vatten efteråt. Vet inte om det rensar men nog behöver iaf jag gå på toa lite oftare. Inte överdrivet ofta så du behöver inte vara orolig men det känns som att magen kommer igång som den ska dagligen.

  Reply
 • Okej , ska testa !! Tack så mycket Sussie 👋

  Reply