Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | February 28, 2018

Moschino Fresh Gold

“Moschino Fresh Gold är den tredje doften i Fresh-kollektionen och denna gång är ju då temat guld. Doften som tillhör gourmansfamiljen ska vara väldigt mjuk och förförisk. Det ska vara en hyllning till kvinnan som ser på livet med glimten i ögat. Doften är en fruktig coctail som ger doften en mjuk och lekfull karaktär. I hjärtat tar sensuella blommiga toner över. Den sensuella känslan förstärks i basen där rika tränoter blandas med vanilj och musk.”
Jag själv föredrar dofter som innehåller amber för dom är ofta fräscha och feminina eller musk som är lite mer mjuk och sensuell. När jag läste om noterna i denna doft så var jag ganska säker på att jag skulle gilla den men oh så fel jag hade. Det är något i denna doft som gör at jag ryggar tillbaka. Jag testade även den på kroppen för att se om det blev annorlunda men det kändes nästan som att jag kvävdes i doften. Ni vet när en tröja sitter för tajt, så var det. Jag ville bara slita av mig den för den blev så jobbig. Mina vänner tyckte att den var god men jag fick mer eller mindre panik i den.
När jag doftar på den tänker jag bara på någon typ av insektsspray som någon försökt göra lite mer parfymliknande så man inte ska lukta just insektsmedel. Och det är någon med att noterna inte går ihop med varandra för i början är den väldigt fräsch och fruktig och sedan när man precis doftat klart på den kommer lite kryddiga träinslag och varma toner och nej, det blir liksom ingen bra mix. De som satt ihop denna doft kan ju bra mycket mer om dofter än jag men nej, detta är liksom ingen hit.
Doften lanseras nästa vecka och jag skulle gärna vilja höra vad ni tycker om den. Är det min näsa det är fel på? Precis som att vissa (jag) älskar koriander medan andra tycker det smakar diskmedel. Eller är denna doft inte riktigt någon hit?
Däremot är flaskan grymt snygg och gör sig bra i min bokhylla och kommer garanterat inte att röras! 😀
Pris: 30ml, 420kr


2 kommentarer2 kommentarer om “Moschino Fresh Gold”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ang din instastorie, du vet väl att det är olagligt att använda mobilen när du kör? Eller har du de där instagram glasögonen?

    Reply
  • Jag fixar inte heller den doften, liknar Carolina Herreras Good Girl, den i skoform. Doftar typ toarengöring. Ang. Billy hoppas jag att han kryar på sig, inte kul att få en antagligen rätt tung gardinstång i huvudet även om det låter komiskt.

    Reply