Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:18 | February 28, 2018

Hjärnskakning, punktering, överbokad…

Imorse pratade jag med Billy, han hade vaknat inatt och trodde att det var jordbävning men i själva verket hade hade gardinstången åkt ner rakt i hans skalle så han har mest troligt åkt på en lättare hjärnskakning. Jag kunde ju inte låta bli att skratta för det lät ju så roligt när han berättade det, haha! 😀
Sedan åkte jag och tränade, tyckte att bilen drog väldigt mycket åt höger men tänkte att det kanske var massa snö som fastnat runtom och att det så småningom skulle lossna. När jag sedan står i ett rödljus på väg hem så står en man på trottoaren och pekar mot mitt däck, jag kollar instrumentbrädan och ser att ikonen för lufttrycket i däcket lyser… Faaaan punktering. Jag trycker ner rutan och mannen konstaterar att det är punktering. Detta var ganska nära min lägenhet så jag körde sakta hem och nu inom 10 min kommer en bärgningsbil och ska köra bilen till en verkstad. I min försäkring så ingår hyrbil så det måste jag fixa under dagen. Plus att gardinfirman kommer snart och ska kolla hur dom ska lösa så jag får waveeffekt. På det har det även vart promblem med bokning av biljetter ner till Malmö och dom vågar inte heller chansa på tåg med tanke på vädret… Sen ska även jag och Xenia jobba på vårt projekt och det får heller inte dra ut över tiden då jag har en till dejt inbokad med killen jag träffade i förrgår.
Jag är smått stressad då jag också ville hinna med en längre promenad med Stitch men under tiden nu när jag ska möta bärgningskillarna får hon leka med sin boll som jag proppat med massa godis får jag se när jag hinner med den. Vilken härlig onsdag va!? Haha! 😀


23 kommentarer23 kommentarer om “Hjärnskakning, punktering, överbokad…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, inget illa menat men märkt att du photoshoppar dina ögon på dina bilder så dem blir större.. varför gör du det?
  Syns jättetydligt på denna bild ju då ditt högre öga är orimligt mkt större…. kram på dig!

  Reply
 • Ja jag ser nu oxå på bilden att ögat ser lite märkligt ut🤔

  Reply
 • Well, det är inget som är photoshoppat. Det är en selfie med filter från VSCO 😅

  Reply
 • Aha okej kanske filtret som gör att det ser lite märkligt ut då🙂

  Reply
 • Lol snälla.. så ser jag ofta ut 😂 ibland ser ens ögat tröttare ut än det andra ! Eller lazy eye.. betyder inte att hon har photoshoppad!

  Reply
 • Alltså fattar nada vad folk snackar i. Det är ju för fasen mobilbilder 😅

  Reply
 • Nej jag har inte ens Photoshop 😂

  Reply
 • Vad roligt med dejt! 😃

  Reply
 • Ja 😍

  Reply
 • Fast sånna här dagar har alla å dom flesta andra måste i tid till sitt jobb, du har ju det väldigt bekvämt med ditt jobb att det inte gör så mycket när sånt här händer, gardiner är väl inte hela världen tänker jag om du får boka om..😁

  Reply
 • Fasiken va jobbigt med punkteringen! Har inte du haft det tidigare för inte allt för länge sen? Tänkte om det är någon mänsklig faktor som gör det på din bil med tanke på ditt regnr? Vad tror du?

  Reply
 • Det var för ett år sedan jag fick det pga metall på vägen.. nej det är inte pga det. Tror jag kan ha kört på en trottoarkant…

  Reply
 • Oki skönt 🙂

  Reply
 • Det är inte Annicas regnummer. Max 7 tecken får man ha.

  Reply
 • Jag lider med dig, vilken dag och i detta väder. Spelar ingen roll om man så är arbetslös, det ställer till i planeringen ändå. Inget man direkt önskar sig. Tur att Stitch slapp någon längre promenad, alldeles för kallt ute för hennes små tassar ändå <3
  Hoppas att resten av veckan blir bättre och tack för info om gardinfirman, nu blir det skenor i taket här! Äntligen! Har inte hittat någon firma som åtar sig sådant och vi vet allihop vad som händer om man har tummen mitt i handen och ska fixa själv 🙂

  Reply
 • Ja Stitch blev nog bara glad 🙈
  Mywindow är superbra. Lycka till 😘

  Reply
 • Sponsrad?? 😂😂

  Reply
 • Sponsrad? Med vad?

  Reply
 • Alltså dina ögon … näe … om du skall fotoshoppa så gör det “osynligt” så att säga *skratt!

  Reply
 • Men asså va?! Jag har inte ens gjort det 😂

  Reply
 • Pernilla det står inte ANNICA PÅ REG. 🙂 ,:),

  Reply
 • Om han misstänker att han fått en hjärnskakning måsta han uppsöka vården. Det kan vara jättefarligt och man ska inte ta lätt på det.

  Reply
 • Han har kollat upp det 🙂

  Reply