Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:48 | February 27, 2018

Min första dejt

Sitter med min kaffe och mina scrambled eggs som jag gjort på tre ägg och 1msk grädde. Igår var jag på min första dejt… det är sant. Jag har aldrig vart på dejt innan, jag har ju bara vart i långa förhållanden och sedan har jag inte alls vart sugen på att dejta under min tid som singel men gjorde det igår. Förrförra  helgen så träffade jag en kille ganska hastigt på Mr French och vi fick kontakt via Facebook och han frågade om jag ville äta middag med honom. Och jag kände väl spontant att vad fasen, jag måste bara göra det för att se hur det känns. Och igår satt jag i ansiktsmask, kollade SATC med Stitch och det plingade till i mobilen, “min bil hämtar upp dig 21:13”. Det var om en timma och jag tvekade inte, jag fixade mig iordning, gick på en promenad med Stitch och när jag kom ut exakt 21:13 så stod bilen där.
Jag hoppade in i bilen och tänkte direkt “vad fan gör man på en dejt? Okej var bara dig själv. Men vad fan ska man snacka om? Okej panik, stress, fast egentligen inte…” ja ni förstår. Men så fort vi träffades så kändes inget alls konstigt. På så sätt känner jag verkligen att jag vuxit som människa, jag kan alltid vara mig själv när jag är med andra människor, det spelar ingen roll vilka det är så känner jag alltid mig bekväm i att vara mig själv. Förut var jag ganska osäker, visste inte hur jag skulle bete mig, var rädd för att göra bort mig men inte längre. Så vi drack kaffe och snackade i typ två timmar innan han föreslog att vi skulle byta miljö och vi drog till Riche för en matbit. Han var superlätt att snacka med, vi hade det så roligt och efter midnatt sa vi hej då och en bil körde hem mig och sedan åkte han hem till sig.
Innan jag ens hunnit hem ringde han för att kolla så jag kommit hem säkert. Finns det verkligen killar som gör det? Hur gulligt? Men det var en bra första dejt, det var kul, avslappnat och ja…vi kommer träffas igen! 😀
Idag har jag PT-tid kl 13 och idag står bänkpress på schemat. Sedan i eftermiddag är det eventet är som jag trodde att jag skulle gå på igår eftermiddag. Och som alltid kan ni se allt på min Instastory som nu har fått över 50,000 följare. Ni är bäst! <3


30 kommentarer30 kommentarer om “Min första dejt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad hände med den där andra snubben med glasögonen? Ni var aldrig tillsammans eller? Hänger inte riktigt med..

  Reply
 • Om du tänker på Billy så är det en nära vän till mig. Vi har känt varandra i 5-6 år och vi är bara riktigt goda vänner 🙂

  Reply
 • Vad roligt med en dejt!
  Själv har jag alltid skytt det som pesten. Har motvilligt gått på tre dejter i mitt liv.

  Reply
 • Ja det var väldigt roligt!
  Jaså, haha! 😀

  Reply
 • Woho vad kul! Det är väl alltid pirrigt i början men på ett kul och spännande sätt. Nytt kapitel i livet 🙂

  Reply
 • Ja eller hur!? 😀

  Reply
 • OMG vad nice!! Kul med dejt, man behöver inte göra det större än vad det är, en träff = en dejt. Att få träffa någon och bara ha det trevligt, att snacka och lära känna nya människor. Du gjorde rätt i att gå och vad glad jag blir för din skull att ni hade det bra. han låter som en jättefin kille, hoppas han verkligen är det. Jag är en sån där skeptisk jäkel som inte litar för mycket på andra könet hahaha men jag tror samtidigt på att det måste ju finnas de där fina också. 😀 Jag hoppas att det är en sån du träffat. Du förtjänar banne mig det bästa fina Annice! Så värd allt det bästa. <3 <3
  Kram finis

  Reply
 • Precis!
  Ja det var så kul och jag känner mig så taggat på att gå på fler dejter 😀
  Åh men tack underbara du! Kramar

  Reply
 • Men vad konstigt det låter att han bara skrev “hämtar upp dig den tiden” tänk om du inte hade varit hemma då lr vadå hade ni bestämt innan villen dag ni skulle ses? Låter konstigt annars, jag hade typ blivit irriterad då🙈… men kul med dejt å nej man behöver ju inte ta det så homöa seriöst lixom.. bara umgås lite å se vart det leder😊

  Reply
 • Jo men han visste att jag var hemma, han frågade 🙂

  Reply
 • Och han du delar hund med diskuteras på Bloggportalen igen .. Så sorgligt !

  Reply
 • Lägg ner dessa kommentarer!!! Vill man läsa skvaller går man in på dom bloggarna. Sååå tröttsamt att visa aldrig kan ge sig angående det

  Reply
 • Jag tycker det är supertrist men jag lägger mitt fokus på annat som får mig att må bra.

  Reply
 • Spännande! Ska ni ses igen? Får vi veta någon smaskig info om honom?

  Reply
 • Well vi får se. Jag har jobb att fokusera på och han skull ev resa iväg en sväng..

  Reply
 • Vem tar sådana här bilder på dig?

  Reply
 • Hon har nog ett stativ och ställer in kameran på självutlösning, om hon inte har en fjärrkontroll 🙂

  Reply
 • Ah ok! 🙂

  Reply
 • Jadu, inte var det min dejt i alla fall. Jag får hjälp att ta några bilder när jag har vännerna över.

  Reply
 • Gud vad roligt!! Lycka till!! <3

  Reply
 • Tack!

  Reply
 • Vad roligt, så glad jag är för din skull! Brukar inte kommentera men önskar dig verkligen lycka i detta och att det är en bra kille💞

  Reply
 • Tack snälla du <3

  Reply
 • Om jag vore den där killen skulle jag inte vilja att någon skrev om det i sin blog. Sjukt awakard och pinsamt. Det finns något som heter integritet man behöver inte dela med sig av allt 🙂

  Reply
 • Fast det beror ju på om han har samma grad av integritet som Annica så äre nog lugnt, hon har säkert frågat honom innan hon skrev ut det skulle jag tro!

  Reply
 • Haha han vet vad jag jobbar med och jag sa det även, med glimten i ögat, vad han hade att vänta sig. Men jag skulle aldrig fota eller skriva ut vem han var. 🙂

  Reply
 • Finaste Annica, så glad för din skull! Jag är alldeles för mesig för att våga gå på dejt sådär men önskade att jag vore mer som du. Spontan, vad har man att förlora? Bara så svårt att få in det hos mig själv. Men detta peppar mig!!! Kram 😀

  Reply
 • Exakt. Vad har man att förlora? Man måste bara ta sig i kragen, åka iväg och då inser man att det inte alls är så farligt 😀

  Reply
 • SÅ fint set du har på bilderna!
  Var är dessa ifrån? Jag är gravid och letar mjuka och sköna träningstights.
  Sitter dessa åt kring magen eller tror du att man kan växa i dom? 🙂
  // Jenny

  Reply
 • Dom är från Nelly 😀

  Reply