Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | February 27, 2018

Maybelline Color Sensational

Innehåller adlinks


Idag har jag lagt ögonskugga för första gången på så länge men som ni kanske ser är det inte så extravagant utan det är ganska mesigt men helt i min smak. Ska jag ha ögonskugga så är det på det här sättet och det är med ögonskuggor från Maybelline som är så himla bra, pigmentrika och fina. När man applicerar dom så blir dom ganska krämiga i konsistensen vilket gör att dom sitter superbra en hel dag, en aw och kanske till och med en hel natt. 😉
Alla skuggorna hittar ni för 65kr >>HÄR<<

Jag började med att göra en fransmarkering med en #Espresso.Sedan gjorde jag även en grundskuggning upptill med samma färg.Och även som en droppskugga.På locket lade jag #Nude som är en metallisk nudefärg.Efter det suddade jag ut skuggorna med #Nudist för en snyggare övergång.Jag gjorde också en fransskugga med #Night Sky som jag suddade ut lite, är inget fan av skarpa kanter eller eyeliners.Mascaran jag använde >>Total Temptation<<Målade över- och underfransarna väldigt lätt för att inte få så maxade fransar. Ville ha en ganska mjuk look. Jag ska ju trots att till gymmet direkt efter, haha!Basen fixade jag med >>denna trogna följeslagare!<<


6 kommentarer6 kommentarer om “Maybelline Color Sensational”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här