Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:23 | February 27, 2018

Dags för event


Jag tror mitt ansiktsuttryck kan prata för sig själv hur jag mår just nu, jag är död. Så trött i kroppen efter dagens träning med Kalle att jag knappt orkar kliva ur soffa. De senaste gångerna har jag maxat med honom för att han ska veta hur han ska lägga upp vikterna när vi ökar repetitionerna. Och idag maxade jag i bänkpress på 52,5kg. Alltså jag trodde aldrig jag skulle komma över 50kg och detta betyder att jag är 1,5kg från att bänka min egna vikt. Hur coolt är inte det?!
Mina mål när jag maxade var 100kg i mark, check. Min egna vikt i bänk, näsan check. Och 100kg i squats men där har jag en bit kvar då jag ligger på 87,5kg just nu. Så om några veckor kommer jag nog orka lyfta tresiffrigt även där.
Nu ska jag åka iväg, det kommer bli ett mysigt och intimt event hemma hos… det får ni se senare på min Instastory: @akaannica 😉


8 kommentarer8 kommentarer om “Dags för event”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså det är fasen grymt hur stark du börjar bli Annica Så coolt.
  Du ser inte ens trött ut, du ser såå snygg ut.
  Hoppas du får en härlig stund på eventet. 🙂

  Reply
 • Ja jag känner mig starkare, och coolare 😉
  Hahah tro mig, jag orkade knappt stå.
  Det var supertrevligt!

  Reply
 • Härligt! Jag tycker du är jättefin, ser inte trött ut alls!
  Jag skriver mycket om min vardag, delar med mig av goda recept och håller på med en ”viktresa”. Brukade väga 117kg men har gått ner 40kg nu. Ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se/varfor-blev-du-sa-tjock-33139337

  Reply
 • Well skenet kan bedra 😀

  Reply
 • Hej goa du! Undrar din åsikt kring barbells proteinbar och Nocco? Ingår dem i din kost eller utesluter du dem helt? Tacksam för svar här nedan😍 ha en underbar dag! Kram

  Reply
 • Nocco kan jag dricka, max en om dagen men inga bars eller så. Jag har mitt schema som jag måste följa för att det ska bli rätt med uträkningen 😀
  Detsamma kära du!

  Reply
 • Vore lite roligare om du kunde le någon gång på alla dina bilder. Du ser alltid så ledsen ut. Vad är problemet? Du liknar nästan My Martens indian när du surar så där. Vore kul att se en glad Annica tycker jag i alla fall.

  Reply
 • Så att inte le på bild är samma sak som att vara sur menar du ?? Och vad beträffar Jonas så kan jag garantera dej att han inte är sur ! Jonas är en fantastisk go och trevlig kille men med intrigitet och självkänsla som gör att han inte vare sej posar eller smilar för att “duga” åt andra ! Du undrar vad Annica har för problem ! Jag undrar vad DU har för problem eftersom DU blir glad av att se Annica glad ?

  Reply