Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:56 | February 26, 2018

Måndag: två event och en lärorik lunch

Måndag morgon, jag lyssnar på akustiska lugna covers för det är det jag jobbar bäst till. Jag och Stitch har vart på en snöig morgonpromenad, idag snöar det såhär lugnt och fint, stora flingor så det var ganska mysigt trots att det var kyligt. Igår kväll hade vi besök här, Elin, Andre och deras BT Ester var här så att dom fick träffas igen. Stitch ska ju vara hos dom i helgen när jag ska på ett event i Malmö. Älskar att jag har sådana fina vänner som ställer upp när jag måste iväg på jobb och det känns extra skönt när dom själva har hundar. Jag älskar ju att passa mina vänners hundar för det är så kul att se när ens egna hund leker och har kul med dom, jag känner mig som en mamma som tittar på mitt barn leka med andra i en lekpark typ. Sedan är det ju extra gulligt när det är två likadana hundar som leker. Igår kväll när vi släppte dom nere i parken hos mig så sprang dom konstant och lekte med en pinne. Och dom har ju samma typ av leksätt, en BT slåss väldigt mycket med framtassarna och det är därför dom kallas för små boxare. Ni kan hinna se det på min Instastory om ni kollar nu @akaannica.
Efter morgonpromenaden så gjorde jag lite scrambled eggs, tre ägg och en matsked grädde och till det en god kopp kaffe. Så mumsigt! Jag ska snart iväg på en lunch hos Lifestyle Publishing och där kommer vi gå igenom hur vanlig kost kan ge oss ett hälsosammare liv både psykoskt och fysiskt, ska bli så intressant med tanke på att jag är väldigt noga med min kost nu.
Sedan efter det har jag PT-tid hos Kalle och det känns som att jag behöver äta rejält innan dagens pass för jag tror jag kommer att få maxa i antingen marklyft eller knäböj igen. På eftermiddagen ska jag på ett till event gällande en ny tjänst som kommer där man kan kolla serier från bland annat USA. Vilket innebär att jag som älskar Keeping up with the Kardashians kommer att kunna se det när jag vill, wihoo!
Nu ska jag jobba klart och sedan hoppar jag och Stitch in i bilen mot en trevlig och lärorik lunch! Ha en fin måndag och glöm inte att hänga med mig på Instastory! 😉


12 kommentarer12 kommentarer om “Måndag: två event och en lärorik lunch”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här