Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:37 | February 26, 2018

Creme Contouring

Innehåller adlink

Jädrar vad tiden rann iväg idag. Imorse kändes det dom att jag hade allt under kontroll och vips blev klockan så mycket att jag blev 5 min sen till lunchmötet som var väldigt intressant. Jag kommer berätta mer om det i ett separat inlägg. Sedan vid 13:30 sprang jag ner till bilen och åkte till Kalle på WörkOut för jag hade tid 14:00, det som stod på schemat idag var underkropp och idag skulle jag maxa i marklyft. För 3 år sedan maxade jag på 92,5kg…well den siffran ändrades idag. När jag berättade för Kalle vad jag maxat i så var han övertygad om att jag skulle orka hela 100kg!!! Jag orkade 85, 90, 95 och ja även 100kg. Tänk att jag orkar nästan lyfta dubbla min vikt, det är inte illa.
Men det här inlägget ska handla om crème contouring, det som spred sig som spanska sjukan när Kardashians blev välkända. Jag visade upp dessa från Beauty UK i mitt senaste Youtubeklipp och jag måste erkänna att nu känner jag verkligen för att satsa på detta ett tag. Det var så kul att forma ansiktet med dessa sticks, dom sitter bra och det blir ett fint resultat. Det ser inte översminkad ut utan det ger former till ansiktet som ser naturliga ut och jag som inte gillar att se så sminkad ut kommer definitivt börja jobba mer med dessa. Jag gillar verkligen att lägga fokuset på min hud och även mina bryn. Jag kan lätt gå utan ögonskugga och mascara. Så är det så att jag har 5-10 min på mig att lägga makeup då är det basen och brynen jag fokuserar på.
Vad lägger ni fokus på när ni sminkar er?
Pris: 199kr >>HÄR<<

Före och efter


11 kommentarer11 kommentarer om “Creme Contouring”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Måste man ha någon form av lätt bas under för att jämna ut huden eller är dom liiite täckande dessa sticks? Vet du annars något annat märke som säljer stick som är lite täckande men avsedd för contour? Kram!

  Reply
 • Ja jag har lagt foundation innan sedan pudrar lite efter för att låsa fast 😘

  Reply
 • Ja du kan ju göra det fint. Men annars kan man väll använda solpuder. Man märker hur mycket bättre det blir på huden om man sköter om huden och återfuktar den.

  Reply
 • Ja absolut kan man göra det 😘

  Reply
 • Hej Annica! Roligt att se hur mycket man kan göra med smink.
  En fråga, jag har upptäckt att du ser annorlunda ut på bilderna under de senaste dagarna. Jag vet inte vad det är, och du behöver inte svara om du inte vill. Men har du gjort något med kinderna eller nåt? Drycker de ser lite mer ”svullna” ut.

  Reply
 • Hej Annica! Roligt att se hur mycket man kan göra med smink.
  En fråga, jag har upptäckt att du ser annorlunda ut på bilderna under de senaste dagarna. Jag vet inte vad det är, och du behöver inte svara om du inte vill. Men har du gjort något med kinderna eller nåt? Drycker de ser lite mer ”svullna” ut. Frågar bara av ren nyfikenhet.

  Reply
 • Verkligen!
  Jag har gjort fillers men jag har också däremot blivit lite smalare i ansiktet sedan jag kickade igång rejält med min träning. Det kanske gör att jag ser lite annorlunda ut? 😅

  Reply
 • Ser ju sjukt nice ut! Spana in http://www.inspoguide.com för mer kosttips

  Reply
 • Tack 😘

  Reply
 • Hej! Så himla fin hyn har blivit i ditt ansikte igen! Du strålar! Hur blev du av med prickarna?

  Reply
 • […] Konformad styler- Klick! (Rea just nu för 1359kr!) När det kommer till makeupen, ja här händer det egentligen inte så jättemycket. Jag tar lite BB-cream eller ingen bas alls och duttar ut i ansiktet med fingrarna. Sedan använder jag cremestick till contouring, hur jag använder crème contouringen kan ni läsa här! 😀 […]

  Reply