Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:42 | February 25, 2018

Dags att renovera badrummet

Igår kväll hade jag trevligt besök hemma hos mig, nämligen Sebbe och hans familj som har Karlssons Golv & Badrum. Det är dom som byggt min bokhylla, satt upp stuckaturen, gjort om mina garderobsdörrar i hallen och jag är så himla nöjd med dom och deras arbete. Och för några månader sedan satt jag och kollade badrum på Instagram så då hittade jag ett som jag själv ville ha. Det visade sig att det var @StyleByLojs badrum och att just Karlssons Golv & Badrum hade gjort det så jag sa till dom direkt att dom får fria händer att göra om mitt. Det enda jag gör är att godkänna och betala, haha!
När jag flyttade in så tänkte jag inte så jättemycket på renovering mer än kök och badrum men det har ju verkligen slutat med att jag totalrenoverat hela lägenheten plus att dom även gjort om fasaden, bytt fönster och balkong så min lägenhet har verkligen vart med om en Extrem home makeover. 😀
Jag satt hela kvällen igår och kollade på olika duschväggar, blandare, handfat, toalettstolar och jag ändrar mig hela tiden fram och tillbaka ang kaklet. Jag ville ju ha brunt från början men tänkte sedan på grått så det passar resten av lägenheten, vanligt vit marmor är fint men samtidigt spyr jag på det så kanske en grå? Och jag bör bestämma mig ganska snart med tanke på leveranstid mm. Men det som är måsten i badrummet är att belysningen ska bli så ljus som dagsljus, jag ska kunna sminka mig i mitt badrum och att det inte blir en foundationchock när jag kommer ut. Golvvärme, gigantisk spegel, svart vägghängd toalett, handdukstork och bra förvaring. Sen efter det får dom fria händer, haha! 😀
OBS!! Detta är inget samarbete, jag betalar fullpris för detta!


20 kommentarer20 kommentarer om “Dags att renovera badrummet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grått är skit snyggt i badrum 🙌🏻 Men allt annat du gjort är fint i lägenheten så vad du än väljer blir det nog snyggt 😊
  När ska dem börja ?

  Reply
 • Tack Sara!! Under marsmånad drar vi igång 🙌🏻

  Reply
 • Herrepetter är det sant du får allt gratis som bloggbevakning skriver…lyckost

  Reply
 • Nej verkligen inte. Detta kommer jag betala fullpris för då det inte är ett samarbete.

  Reply
 • Behöver ju inte vara gratis för att det ska märkas reklam, räcker att man får rabatt = billig reklam för företaget.

  Reply
 • Jag får inte det gratis eller någon rabatt.

  Reply
 • alla har grått så kör på brunt
  tror att det är nästa mode färg
  för alla kör på grått, fint…ja men alla har det — trist

  Reply
 • Men grått passar ju lite bättre med resten av längdenheten tänker jag 😍

  Reply
 • Tänk efter när det kommer till svart toalett, dom ser så himla skitiga ut fastän man gjort rent dom noga. Bara ett tips 🙂

  Reply
 • Och jag tycker vita är värre. Man ser allt damm på dom hela tiden och måste tvätta av dom varje dag 🙈

  Reply
 • Tänkte precis samma sak men jag har bara erfarenhet av blank svart och den på bilden ser matt ut. Kanske funkar bättre? Annars är metall rätt läckert – om den inte ser ut som på vissa restauranger, klubbar etc. Finns matt frostad guld, silver, brons etc.

  Reply
 • Ska kika runt men det lutar åt en svart 😉

  Reply
 • Hej, jag tycker att du verkar vara en jättebra person och skulle vilja följa din blogg men det går bara inte. Jag har bestämt mig för att bara läsa och följa sånt som jag mår bra av och när jag varit inne på din blogg får jag tyvärr en negativ känsla. Det som bidrar till det är din ständiga jakt på kroppsperfektion och att bli fit. Jag var inne här för någon månad sen och hoppades på lite annat innehåll men det är tyvärr samma hets som de senaste åren. Jag vet att det inte är lättattvara en förebild men tänk på att du har många yngre följare som kanske ser upp till dig. Utsidan är inte det viktigaste. Nu ger jag upp din blogg, hoppas att du någon gång skriver så att folk kan inspireras av dig utan att det ska handla om kroppshets.

  Reply
 • Vad trist att du känner så. Hoppas du hittar en annan blogg som faller dig i smaken 😘

  Reply
 • Sååå onödigt jävla svar från dig Annica! Själv undrar jag om du inte har någon störning när det gäller maten. No offence men aldrig hört en människa som är så fokuserad på mat o träning. Och så många “lägga-sig-under-kniven-operationer” i så ung ålder!!! Det är inte sunt. Sorry men någon måste säga det! <3

  Reply
 • Tyckte jag ändå svarade i trevlig ton. 😘

  Reply
 • Ett tips är Ida Warg eller pt-fia! Dom har en helt annan utgångspunkt även fast de skriver om träning å hälsa😊

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag har alltid haft lite problem med finnar och porer, samt lite rodnader o så vilket ha påverkat mitt självförtroende mycket. Jag har testat allt möjligt från det dyra till det billiga men ingenting hjälper konstigt nog. Jag är 22 år gammal, egentligen är inte dessa besvären så jättestora men det är fortfarande något som jag alltid velat göra något åt. Jag hörde om en kemisk peeling skulle vara bra och blev även rekommenderad fraxel-laser. Vet inte vad något av detta är, är de något du hört talas om som du kan berätta mer om? 😍 ge gärna tips på sminkprodukter och hudprodukter som kan hjälpa mot att man lätt blir röd/får finnar/ojämn hy osv.

  Reply
 • Så spännande med badrumsrenovering ♡♡ Vill du ha tips på 5 Beautyprodukter jag faktiskt använder – och älskar, så hittar du det här: https://laila.mabra.com/5-beautyprodukter-jag-faktiskt-anvander-och-alskar/ STOR KRAM! ♡♡♡

  Reply
 • Vad tar dem för makeover i ett badrum av din storlek? Vi vill också göra om 😍

  Reply