Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:33 | January 30, 2018

Redken All Soft Mega

Innehåller adlink

Torrt och tjockt hår som känns platt? Nu har Redken kommit med All Soft Mega så även väldigt torrt hår kan få kännas mjukt och återfuktat. Produkterna är berikade med en vårdande supermix av sashi inchi-extrakt, aloe vera, kaktusextrakt och Redkens RCT Protein Complex för att behandla hela håret från rötterna ut i längderna.

Serien innehåller schampo, balsam, leave in serum och en hårmask. Alla produkterna ger en bra näring till håret, gör det mjukare utan att tynga ner. Jag själv har används denna serie nu tre eller fyra tvättar och jag är supernöjd med produkterna. Jag har typiskt skandinaviskt hår, ganska torrt, tunna strån men många och nu har ju jag extensions också som gör håret ännu tjockare så är denna serie perfekt. Jag upplever verkligen att mitt hår blir mjukare när jag använder denna serie och det känns redan direkt i duschen när man sköljer ur produkterna. Sedan doftar dom otroligt gott också, man får en känsla att dom ska dofta choklad när man tittar på förpackningen… och det gör dom. Det är så härligt att tvätta håret med dessa produkter, både för känslan i håret och doftsinnet. 😀

Pris: Från 220kr >>HÄR<<


4 kommentarer4 kommentarer om “Redken All Soft Mega”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Dom ska jag prova fast håret är ganska tunt. Mitt är så torrt. Sen tycker jag det är ett bra märke.

  Reply
 • Men vill man att håret ska dofta choklad? Jag vill ha en fräsch doft!

  Reply
 • Jag vill gärna att mitt doftar choklad. 😊

  Reply
 • Hej! Snälla Annica kan du lugna mig.
  Jag har druckit ca 3 st 33cl coola zero varje dag under min graviditet. Och nu säger min kompis att det inte är bra och att barn kan få cancer av att man druckit det. Åååå blir så trött på mig själv, mitt barn är ju mitt allt!! Du som är mer insatt och påläst, vad säger du 🙁

  Reply