Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:58 | January 24, 2018

Redken x Cloud Nine

Innehåller adlinks

På modellen till vänster har dom arbetat med en >>48mm styler<<, modellen i mitten >>värmespolar<< och modellen till höger en >>konformad styler<<.

Sitter på J&TH och jobbar lite medan Stitch ligger i fåtöljen bredvid i min jacka och tuggar på ett ben. Det går inte att vara hemma för när dom skrapar på mina fönster så använder dom sig av någon vätska som dom samtidigt värmer upp så det doftar starkt i hela lägenheten. Jag får typ migrän av bara doften och sedan det borrande ljudet på det. Vad fan ska jag göra? Jag måste också ha mina gardiner för mina fönster för det är så obehagligt när dom står och stirrar in, så just nu är det är kolsvart i lägenheten… Hur ska jag orka stå ut med detta? :O

Det var så skönt att åka iväg imorse till L´Orèals kontor för att se samarbetet mellan hårvårdsmärket Redken och Cloud Nine som har stylingverktyg. Dom visade hur man arbetade bäst med de olika verktygen och vilka produkter som fungerade bäst till vad. Och nu fattar jag även vad siffrorna står för på Redkens förpackningar. Numret står för hur mycket du måste kontrollera håret, så står det en 6a så betyder det att det blir 6 gånger lättare att arbeta med håret. 😉

Jag själv gillar verkligen Redkens produkter men jag har aldrig vart i kontakt med Cloud Nine men av presentationen så verkar det vara bra verktyg. Deras stylers är gjorde av keramik och dom har en hemlig ingrediens som gör keramiken glansig vilket även gör att håret blir glansigare, det gillar vi! Dom går även också upp till den magiska graden 185 som gör att håret formar sig som bäst utan att brännas men som alltid är det viktigt med värmeskydd! Och är det så att man har färgat hår bör man inte arbeta med högre än 165° för det gör att färgen släpper och blir dassig. Lägger du ifrån dig stylern så stänger den även av sig efter ett tag så du inte glömmer den på när du åker iväg och den… bränner ner ditt hem?

Och i alla förpackningar följer det med en värmeskyddande vante, äntligen! Allt blir så mycket enklare när man skyddar handen, det går snabbare att fixa håret då man inte behöver vara rädd för att bränna sig. Fick även lära mig hur man enkelt rengör en styler/ plattång och det är bara att fukta en handduk i kallt vatten, dra verktyget igenom den ett par gånger och sedan är det klart. Det fiffiga med just Cloud Nines stylers är att det hela tiden checkar av temperaturen så även om du drar den genom den blöta kalla handduken så kommer temperaturen vara densamma som du ställt in den på. 🙂

Cloud Nines produkter hittar du >>HÄR<<
Redkens produkter hittar du >>HÄR<<

Här arbetar dom med den >>konformade stylern<< för att få olika dimensioner på lockarna. Hur man enkelt rengör en styler. Hon fick så fint svall efter >>värmespolarna<<! Perfekt att använda när man har denna längden på håret! Denna serie fick jag med hem och ska testa!Även ett verktyg från Cloud Nine. 😀


3 kommentarer3 kommentarer om “Redken x Cloud Nine”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja,svalllet på det kortare håret var jättefint!

  Reply
 • Här byttes det tak, målades och slipades på lägenhetsbyggnaden..
  Dom höll på från mars – okt ungefär, så fick inte en enda sovmorgon under semestern. Mitt enda tips är att försöka hålla sig från bostaden under dagen och införskaffa öronproppar. Här börja dom borra vid 06.00 varje morgon.

  Reply
 • Ja sådan renovering jobbig. Man tänker aldrig mer att jag vill vara med om det. Säkert jobbigt för husdjuren med. Bäst att inte vara så mycket hemma.😊

  Reply