Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | January 15, 2018

Wet look lockar

Innehåller adlinks

I lördags var jag på Daisy Beauty Expo och i GHDs monter fick jag lära mig att göra wet look lockar. Det är lite klurigt att få till men jag ska försöka att förklara så gott jag kan i det här inlägget så att ni också kan få till dessa.Produkterna jag använde: Värmeskydd- LÄNK // Styler- LÄNK // Kam (ej den på bilden)- LÄNK Hårspray- LÄNK // Glansspray- LÄNKBörja med att spraya igenom håret med värmeskydd så det inte tar skada från stylingverktyget.
1. Ta stylern i den hand som är på samma sida som du ska göra lockarna på. Se till att klämman är nedåt när du lägger in hårslingan.
2. Kläm fast håret, vrid upp klämman så den är utåt från huvudet.
3. Fortsätt att vrida så klämman är uppåt sedan drar du stylern ner en bit på hårslingan. Håret ska hela tiden vara fastklämt.
4. Här ska du göra en snurr, så du lyfter ut stylern ut från huvudet och bakåt.
5. Vrider styverns topp neråt.
6. Sedan framåt. Då har du alltså snurrat stylern ett varv. Bakåt, nedåt och framåt.
7. Nu ska du göra samma procedur som i början, alltså vrida in håret i stylern igen.
8. Vrid så klämman hamnar på utsidan igen. Om du tittar på min handled på bild 7 och 8 så ser du hur jag vrider, typ som när man gasar på en motorcykel. 😉9-10 Titta på klämman så ser ni att jag vrider stylern så klämman hamnar uppåt igen.
11. Nu ska ni dra ner stylern en bit på håret igen, så hårslingan ska glida genom stylern.
12. Nu kommer samma steg som nr 4.Såhär gör du hela tiden. Så stegen är alltså: Vrid in håret ett varv i stylern, drar ner stylern en bit och gör en snurr. Vrid in håret igen ett varv, drar ner stylern och gör en snurr. Då kommer slingan tillslut se ut såhär när du har vridit, dragit och snurrat hela vägen.Så är det dags att borsta ut håret lätt med fingrarna eller en bredtandad kam.Spraya sedan håret så lockarna håller.
Avsluta med att spraya massa glansspray. Vill du att det ska se extra wet ut så maxar du med denna produkt. 😉


11 kommentarer11 kommentarer om “Wet look lockar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan du filma? 😛 🙂

  Reply
 • Jo det känns som att det är lättare att filma detta 😀

  Reply
 • Kan du inte göra en video istället :p

  Reply
 • Jo jag måste nog göra det 😀

  Reply
 • Kan du inte filma det med 😊

  Reply
 • Jo det blir nog lättare 😀

  Reply
 • Hej.
  Du vet mycket o träningskläder eftersom du själv ”gör” egna 😊 tänkte höra om du vet varför vissa modeller kasar. Asså man får dra upp dom under ett pass, känns som dom börjar hänga i rumpan..
  är det att dom är av dålig kvalitet lr för liten stl lr vad kan det vara?
  Vore toppen om du kunde hjälpa mig då detta är jobbigt under varje pass..

  Du är grym btw 😍

  Reply
 • Det är pga dålig stretch i dom och det kan bli så om man tvättar dom med sköljmedel.

  Kramar

  Reply
 • Jag tycker det är roligt att du tar dig tid att svara på allas frågor på din blogg. Finns flera andra bloggare som aldrig svarar vilket jag tycker är urtråkigt. Så tummen upp till dig!!

  Reply
 • Det är ju ni som gör att jag kan bättra mig hela tiden med er feedback <3

  Reply
 • Jag skulle också uppskatta en video istället 🙂

  Reply